Between Worlds: Nicolas Cage jako řidič náklaďáku s (ne)mrtvou ženou

Between Worlds: Nicolas Cage jako řidič náklaďáku s (ne)mrtvou ženou | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nicolas Cage se upsal dalšímu podivnému béčku, kterému jen těžko jde uvěřit jakékoliv ambice.

Když si otevřete na Wikipedii Nicolase Cage, dočtete se, že měl buď opravdu velkou smůlu na obchodní partnery nebo žil opravdu nezřízeným životem (možná obojí). Každopádně, taková koupě dinosauří lebky za čtvrt milionu dolarů, to zásah do rodinného rozpočtu, za jaký by se nemusel stydět ani Johnny Depp. Následné dluhy jsou pak dost možná důvodem toho, proč se z kdysi oslavovaného herce skvostných projektů stal námezdní dělník Hollywoodu, který bere i ty nejpříšernější nabídky, hlavně, aby jich bylo hodně.

Do ranku podivných béček, které nejspíš skončí někde v propadlišti videotrhu, spadá na první pohled i jeho chystaná novinka. Snímek se jmenuje Between Worlds (Mezi světy) a jedná se o nadpřirozený thriller, ve kterém Cage hraje Joea, nešťastného řidiče kamionu, kterého sžírají vzpomínky na jeho mrtvou manželku a dítě. Joe potkává Julie, spirituálně nadanou ženu, která po něm chce, aby jí pomohl najít duši její dcery Billie, která leží v kómatu. Nicméně se ukáže, duch Joovy mrtvé ženy Mary je silnější a posedne tělo Julie, aby si vyrovnal nevyřízené účty s živými.

Julie hraje Franka Potente (Agent bez minulosti, Taboo), Penelope Mitchell (Hemlock Grove) hraje Billie. V další roli se objeví Garret Clayton. Snímek zrežíruje původem španělská filmařka Maria Pulera, která světu dala zatím jen velice chabě přijatý krimi thriller Falsely Accused. Natáčení začne příští týden, točit se bude v Alabamě a Švédsku.

Co vy na to? Doufáte, že Cage ještě alespoň jednou uvidíme v nějaké nezapomenutelné roli, kterou by navázal na první půlku své kariéry?

Zdroj: Deadline

Galerie: 7

Between Worlds: Nicolas Cage jako řidič náklaďáku s (ne)mrtvou ženou | Fandíme filmu Between Worlds: Nicolas Cage jako řidič náklaďáku s (ne)mrtvou ženou | Fandíme filmu Between Worlds: Nicolas Cage jako řidič náklaďáku s (ne)mrtvou ženou | Fandíme filmu Between Worlds: Nicolas Cage jako řidič náklaďáku s (ne)mrtvou ženou | Fandíme filmu Between Worlds: Nicolas Cage jako řidič náklaďáku s (ne)mrtvou ženou | Fandíme filmu Between Worlds: Nicolas Cage jako řidič náklaďáku s (ne)mrtvou ženou | Fandíme filmu Between Worlds: Nicolas Cage jako řidič náklaďáku s (ne)mrtvou ženou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu