Fantastická cesta: Guillermo del Toro se vydá do lidského těla

Fantastická cesta: Guillermo del Toro se vydá do lidského těla | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Léta připravovaný snímek se ještě chvíli odloží, aby měl Guillermo čas na Oscary, ale pak se jde na věc.

Už to budou skoro dva roky od chvíle, kdy jsme vás informovali o tom, že by Guillermo del Toro mohl místo Pacific Rim 2 natočit remake Fantastické cesty. Pak bylo nějakou dobu ticho po pěšině a poměrně překvapivě jsme se dozvěděli, že dalším režisérovým snímkem bude The Shape of Water, ke kterému jsme viděli už i trailer. Studio Fox má s filmem ambice bodovat v rámci oscarové sezony, takže po premiéře čekají Guillerma delší propagační povinnosti, ale až si povinné kolečko dokončí, skutečně se pustí do Fantastické cesty, kterou by chtělo studio začít natáčet příští rok na podzim, s potenciální premiérou v roce 2020.

Fantastická cesta (Fantastic Voyage) je velkofilmový remake klasické sci-fi z roku 1966, ve které byl tým vědců zmenšen na mikroskopickou velikost a v miniaturní ponorce vyslán do lidského těla, aby zachránil dotyčnému život. Kolem projektu se motali Shawn Levy, Paul Greengrass a Roland Emmerich. Pak se k němu se svojí produkční společností dostal James Cameron, který zvažoval natáčení, dokonce napsal scénář. S tím ale nebyl spokojený, a tak jej zahodil. Nakonec projekt přenechal svému dlouholetému kamarádovi del Torovi, se kterým už notnou dobu chtěl něco natočit. Nejdřív to vypadalo, že společně připraví adaptaci H.P. Lovecrafta V horách šílenství, ale námět se až příliš podobal Prometheovi, který del Tora předběhl, a tak film nikdy nebyl realizovaný. Teď tedy oběmá pánům spolupráce konečně vyjde. Cameron produkuje se svými partnery Jonem Landau a Rae Sanchinim, scénář píše David S. Goyer, který s del Torem spolupracoval na Bladeovi 2, společně s málo známým Justinem Rhodesem.

Zdroj: Deadline

Fantastic Voyage

24.08.1966 | USA
Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Fantastická cesta: Guillermo del Toro se vydá do lidského těla | Fandíme filmu Fantastická cesta: Guillermo del Toro se vydá do lidského těla | Fandíme filmu Fantastická cesta: Guillermo del Toro se vydá do lidského těla | Fandíme filmu Fantastická cesta: Guillermo del Toro se vydá do lidského těla | Fandíme filmu Fantastická cesta: Guillermo del Toro se vydá do lidského těla | Fandíme filmu Fantastická cesta: Guillermo del Toro se vydá do lidského těla | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu