Star Wars: Spin-off s Obi-Wanem Kenobim se oficiálně chystá

Star Wars: Spin-off s Obi-Wanem Kenobim se oficiálně chystá | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit dalších 5 obrázků
Snímek bude mít poněkud nečekaného režiséra. K tomu byly odhaleny další projekty, které Lucasfilm plánuje.

Dlouho se o tom spekulovalo, teď je projekt definitivně tady. Opravdu se chystá spin-off Star WarsObi-Wanem Kenobim. Potvrzují to servery Variety a Hollywood Reporter, které zároveň doplňují, že Lucasfilm vyjednává s poměrně nečekaným režisérem. Prozatím Star Wars točili velkofilmoví harcovníci (J.J. Abrams, Ron Howard) nebo nastupující talenty (Gareth Edwards, Rian Johnson, Phil Lord a Chris Miller). Snímek s Obi-Wanem by měl točit Stephen Daldry, režisér těžkých dramat s oscarovými ambicemi, jako jsou Hodiny nebo Předčítač.

Na jednu stranu člověk skoro chce doufat, že Lucasfilm konečně zkusí něco odvážnějšího a nechá Daldryho natočit nějaký komorní příběh o osamělém poustevníkovi, na druhou stranu jde už o třetí spin-off zasazený mezi události Epizod III a IV, ve kterém je ve středu pozornosti již známá postava. A ani dále to v tomto ohledu nebude lepší. Podle Variety Lucasfilm dále vyvíjí filmy o Jabba Huttovi a Boba Fettovi. Ve finále samozřejmě vždy záleží jen a jen na tom, jestli sám o sobě je film dobrý, ale je trochu škoda, že předaleká galaxie prozatím ve spin-offech působí tak stísněně.

Film zřejmě zatím nemá scénář, Daldry by měl mít možnost se na něm podílet. S projektem není svázaný ani žádný herec, i když Ewan McGregor už dlouhá léta opakuje, že by se k roli strašně rád vrátil. Pokud projekt nijak nepřekvapí, bude zasazený do zhruba dvacetiletého období, které Kenobi strávil na Tatooine, aby dohlížel zpovzdálí na bezpečí mladého Lukea Skywalkera. Variety hovoří o tom, že spin-offy mají fanouškům ukrátit čekání na filmy hlavní ságy, takže není vyloučené, že bychom se snímku mohli dočkat už v roce 2020.

Zdroje: THR, Variety

Galerie: 6

Star Wars: Spin-off s Obi-Wanem Kenobim se oficiálně chystá | Fandíme filmu Star Wars: Spin-off s Obi-Wanem Kenobim se oficiálně chystá | Fandíme filmu Star Wars: Spin-off s Obi-Wanem Kenobim se oficiálně chystá | Fandíme filmu Star Wars: Spin-off s Obi-Wanem Kenobim se oficiálně chystá | Fandíme filmu Star Wars: Spin-off s Obi-Wanem Kenobim se oficiálně chystá | Fandíme filmu Star Wars: Spin-off s Obi-Wanem Kenobim se oficiálně chystá | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest