The Ravagers: Dostanou Stallone a spol. vlastní Marvel film?

The Ravagers: Dostanou Stallone a spol. vlastní Marvel film? | Fandíme filmu
Marvel
James Gunn o skupince známých herců, kteří měli camea ve Strážcích Galaxie 2.

Všimli jste si ve Strážcích Galaxie 2 Sylvestra Stallonea, Michelle Yeoh či Vinga Rhamese a divili se, proč takhle výrazní herci mají ve filmu takové maličké štěky? Dost možná je to kvůli tomu, že postavy nevidíme ve světě Marvelu naposledy. O koho vlastně jde?

Ve filmu se jedná o součást The Ravagers, zločinecké bandy, jejíž odnoží jsou i Yondu a jeho vesmírní zbojníci. Konkrétně se jedná o následující postavy: Stakar Ogord (Sylvester Stallone), Aleta Ogord (Michelle Yeoh), Martinex (Michael Rosenbaum), Charlie-27 (Ving Rhames), Krugarr (nemá známého představitele) a počítačový systém Mainframe (Miley Cyrus). Vesměs se jedná o členy staršího týmu Strážců Galaxie, který v komiksech předcházel tomu současnému (se Star-Lordem v čele) a v určité podobě existoval už od roku 1967.

Působí opravdu téměř nemyslitelně, že by postavy hráli takhle známí herci, kdyby se už nikdy neměly objevit, jenže jakou budoucnost pro ně má Marvel nachystanou? Vždycky se samozřejmě mohou objevit jako vedlejší postavy ve Strážcích Galaxie 3, ale režisér James Gunn (který má vesmírnou část Marvelu na starost) nevylučuje, že by se Ravagers (The Ravagers) mohli objevit v samostatném filmu. Režisér dokonce připouští, že na toto téma už interně proběhly nějaké diskuse. V jiném rozhovoru Gunn dodal, že na postavách je zajímavé především to, že jsou všechny starší, ale také to, že jsou to všichni daleko větší ničemové, než Strážci Galaxie.

Co vy na to? Dokážete si představit, že by tyto postavy (nebo alespoň jejich část) v budoucnu vystupovaly ve vlastním Marvel filmu?

Zdroje: Collider, THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest