Godzilla vs. Kong: Režisér o velikostním rozdílu monster

Godzilla vs. Kong: Režisér o velikostním rozdílu monster | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Na Comic Conu byla krátce řeč i o chystaném snímku z provázaného světa monster.

V roce 2020 uvidíme crossover dvou klasických filmových monster ve filmu Godzilla vs. Kong. Tento rok jsme mohli poprvé vidět nového King Konga ve snímku Kong: Skull Island, který patří do provázaného světa filmových monster a který si odnesl relativně dobré recenze. Z filmu bylo patrné, že je obří opičák přeci jen o dost menší, než nový Godzilla, a tak je nasnadě otázka, jakým stylem se spolu obě monstra utkají. Režisér Adam Wingard se na letošním Comic Conu pro server IGN o filmu lehce rozpovídal.

„Na začátku to bylo potěšující najít si výmluvu pro zhlédnutí zhruba třicet různých filmů o Godzille a ospravedlnit si to sám pro sebe. Pro mě je to o tom, posunout film na další úroveň. Myslím, že si jsou (Godzilla a Kong) ve spoustě věcí podobní. Je jednoduché Godzillu démonizovat a stavět jej na špatnou stranu, já mám však úzký vztah k oběma monstrům.“ Z těchto slov se dá vyčíst, že režisér bere projekt jako svoji velkou šanci a především má k předloze osobní vztah, což může být k dobru věci. A jak to bude s velikostním rozdílem?

„V Kongovi nám dali dobré východisko tím, že zde bylo zmíněno, že Kong je mladý a pořád ještě roste. Nicméně jsme si této velikostní záležitosti vědomi a bude pro nás výzva se s tím vypořádat.“ Znamená to tedy, že ve filmu uvidíme většího Konga, než v letošním snímku? Bude určitě zajímavé pozorovat, jak se s tímto tvůrci poperou tak, aby vše dávalo smysl. Různé podrobnější informace o filmu začneme dostávat nejspíše až příští rok, a tak můžeme zatím jen spekulovat. Režisér také potvrdil, že se s filmem stále počítá na rok 2020.

Galerie: 4

Godzilla vs. Kong: Režisér o velikostním rozdílu monster | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Režisér o velikostním rozdílu monster | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Režisér o velikostním rozdílu monster | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Režisér o velikostním rozdílu monster | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu