Death Note: Hlavní hrdina se setkává s Rjúkem v prvním klipu

Death Note: Hlavní hrdina se setkává s Rjúkem v prvním klipu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Light zapisuje první jméno do magického zápisníku.

Comic-Con je v plném proudu, takže o informace a videa z akce není nouze. Ze čtvrtka na pátek zveřejnil Netflix první klip z filmu Death Note, v němž student Light Turner poprvé potká Rjúka. Temná silueta ze stínů se žhnoucíma očima nabízí Lightovi mocný prostředek, jenž rozhoduje o životě a smrti. Nastává tak okamžik ve znamení prvního kroku zrození obávaného Kiry.

Režisér Adam Wingard přiznal, že má japonskou předlohu přečtenou. K natočení americké verze jej prý vedla příležitost vzít skvělou premisu a dát jí nový život. S projektem se však vlekly i nervózní pocity fanoušků, jež se pokoušel zmírnit producent Masi Oka, který se nechal slyšet, že se na něm od počátku pevně podíleli i tvůrci předlohy, tak snad jejich přítomnost k něčemu byla.

Stejně jako hraný Ghost in the Shell, je i Death Note kritizovaný za whitewashing. Další producent, Roy Lee, na kritiku argumentoval slovy, že vyprávění tohoto příběhu se odehrává v jiné kultuře, takže určitým kreativním změnám se nedalo vyhnout. Kdyby děj zasadili do Japonska, bylo by to něco jiného. Největší věrnost z komiksové předlohy by si měla zachovat postava Rjúka, Light a L se budou v některých směrech lišit. 

V americké verzi se dostane do rukou magický Zápisník smrti studentovi Lightu Turnerovi (Nat Wolff), jenž zjistí, že jako jeho majitel je schopen zabít jakéhokoliv člověka na Zemi, pokud zná jeho jméno a tvář. Černý sešit záměrně upustil ze své říše do světa lidi bůh smrti Rjúk.

Zdroje: Collider, BuzzFeed 

Zdroj obrázků: Comingsoon

Death Note

25.08.2017 | USA
Fantasy, Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 4

Death Note: Hlavní hrdina se setkává s Rjúkem v prvním klipu | Fandíme filmu Death Note: Hlavní hrdina se setkává s Rjúkem v prvním klipu | Fandíme filmu Death Note: Hlavní hrdina se setkává s Rjúkem v prvním klipu | Fandíme filmu Death Note: Hlavní hrdina se setkává s Rjúkem v prvním klipu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu