Windows on the World: Jeden lidský osud z 11. září

Windows on the World: Jeden lidský osud z 11. září | Fandíme filmu
Edward James Olmos z Battlestar Galactiky pozná náraz letadel z první ruky a my si událostmi projdeme společně s ním.

11. září 2001 si mnozí z nás pamatují, jako by to bylo včera. Ten příval naprosto nepochopitelných záběrů, které šlo v mimořádném zpravodajství na první pohled zaměnit za nějaký katastrofický film, který se náhodou dostal do odpoledního vysílání. Edward James Olmos (Blade Runner, Battlestar Galactica) a Ryan Guzman (The Boy Next Door) teď spojí síly a v novém snímku s názvem Windows on the World nám teď ony apokalyptické výjevy připomenou.

Olmos si zahraje muže pracujícího v restauraci, která se nacházela v nejvyšších patrech severní věže Světového obchodního centra. Guzman ztvární jeho syna, který sleduje zprávy o teroristickém útoku v rodném Mexiku se zbytkem rodiny, a následně se vydává do New Yorku svého otce najít.

Ve vedlejších rolích bychom měli vidět Louise Gossetta Jr. (An Officer and a Gentleman), Richarda Cabrala (End of Watch, The Counselor), a další. Novinku, která se má začít natáčet v New Yorku a Mexiku již 10. července, bude režírovat Olmosův syn Michael D. Olmos, který má za sebou snímky Splinter, Bedrooms a Filly Brown. V postprodukci je pak momentálně jeho nejnovější film The Green Ghost s Dannym Trejem v hlavní roli.

Scénář k Windows on the World napsali bratranci Robert Mailer a Zach Andersonovi, přičemž prvně jmenovaný je zároveň jedním z producentů snímku. Na svém kontě mají scénář k béčkovému hororu Pig Hunt z roku 2008 režiséra Jamese Isaaca, Robert je jinak spíše známý jako spisovatel, jehož nejznámějším dílem je román Boonville z roku 2001. 

Zdroje: Wiki, Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu