Venom: Hlavní roli dostal Tom Hardy

Venom: Hlavní roli dostal Tom Hardy | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Krvavé eRko se symbiotickým zabijákem si našlo hlavní hvězdu, ale také režiséra.

Ohledně samostatného filmu s klasickým Spider-Manovým nepřítelem Venomem je mnoho lidí silně skeptických. Jelikož studio Sony dalo dost jasně najevo, že film nebude nijak propojený s aktuální verzí Spider-Mana a jedná se o úplně samostatný snímek, nikoho z jeho obav asi příliš vinit nemůžeme. Lidé v Sony tento neklid mezi fanouškovskou základnou zřejmě zaznamenali a rozhodli se nás uklidnit pořádným a překvapivým castingem, na který sice nikdo ani v nejmenším nepomyslel, ale když se nad ním zamyslíme, dle mého názoru se Sony trefilo do černého. Ano, nadpis jste četli správně, jedna z nejžhavějších hvězd posledních let, Tom Hardy, byla oficiálně obsazena do role Venoma! Zároveň se s námi studio podělilo i o svou volbu režiséra.

Hardyho si vezme pod taktovku Ruben Fleischer, režisér podepsaný například pod filmy Gangster Squad - Lovci mafie a 30 minut nebo méně, nejvíce se ale do povědomí veřejnosti dostal svým komediálním hororem Zombieland a nedávno se také ucházel o režisérský post na Suicide Squad 2. Co se týče Hardyho, tak myslím, že s tímto castingem nejspíš nebude mít mnoho lidí výraznější problém. Herec je momentálně na vrcholu své kariéry, po Šíleném Maxovi je z něj definitivně akční hvězda a v komiksovém žánru také není žádným nováčkem. Své svaly nám už totiž předvedl jako záporák Bane v posledním Nolanově Batmanovi (Temný rytíř povstal). Sony tím také utvrdilo status filmu jako takový, když je k němu ochotný se přidat i tak výrazný herec, jako právě Tom Hardy. Tento tah určitě přinutí lidi, aby začali brát film více vážně, a třeba se na něj začali i těšit. Oficiální Twitter účet studia se s námi podělil ještě o obrázek Toma Hardyho s venomovským tričkem, který potvrzuje, že s premiérou filmu se stále počítá na 5. 10. 2018 a kamery by se měli rozjet už letos na podzim.

Co si o novém castingu a režisérovi myslíte? Jste spokojeni, nebo jste si jako Eddieho Brocka představovali jinou tvář? Dejte vědět v komentářích.

Zdroje: Sony I, II

Galerie: 2

Venom: Hlavní roli dostal Tom Hardy | Fandíme filmu Venom: Hlavní roli dostal Tom Hardy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu