Netvor z Černé laguny: Vodní monster film od scenáristy Aquamana

Netvor z Černé laguny: Vodní monster film od scenáristy Aquamana | Fandíme filmu
Chystá se další snímek z provázaného světa monster studia Universal.

Do kin se blíží nová Mumie, která bude počátkem nového sdíleného světa monster studia Universal. Co bude po Mumii? Jedním z chystaných projektů je Creature From The Black Lagoon. Slavný monster film z roku 1954 pojednával o vědecké výpravě do Amazonie, která objeví hybrid ryby a člověka. Nový film dlouhou dobu připravoval Gary Ross (Městečko Pleasantville, Hunger Games), jehož otec se podílel na scénáři toho původního. Podle aktuální zprávy to však vypadá, že se produkce vydá novým směrem.

Jako scenárista byl najatý Will Beall, který zpracuje vlastní námět. Krom několika seriálových epizod jsme od Bealla zatím pořád mohli vidět jen Gangster Squad: Lovce mafie. Krom toho se podílel na scénáři právě natáčeného Aquamana, ale také na řadě dosud (nebo vůbec) nerealizovaných projektů, jako jsou Legenda o Conanovi, předělávku Loganova útěku nebo zamítnutou verzi Justice League.

Víme, že jeden z monster filmů má dorazit do kin v květnu 2018 a další v únoru 2019, tak uvidíme, jestli některý z nich bude Netvor z černé laguny (i když u bližšího data to moc pravděpodobné není), anebo tahle předělávka přijde až v nějakém pozdějším termínu.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest