Komentáře 23

ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2024-02-23 23:14:51 | 0 0
Altherot: Při všech těch změnách, bude chvíli trvat než se věci vyjasní, zdá se ale, že velká váha teď padne na Deadpoola a Čtyřku. Co se Kanga týče, ten se úplně neodepíše, ale bude upozaděn. Byla by ale pořád cesta jak dosavadní build úplně nezahodit a to pokud by přežila ta původní myšlenka, že by se posléze představil Beyonder jakožto ultimátní varianta Kanga a jen by ho prostě hrál někdo jiný, než Majors.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2024-02-23 22:49:20 | 0 0
Fimi: To je právě ono, k Thanosovi posloužily Kameny a pak už se jen čekalo proč to dělá. Kang je v tomhle stejně jednoduchý, protože je z budoucnosti, takže není potřeba 10 dalších vlivů okolo. U Dooma ale přece jenom potřebuješ víc vlivů, aby nepřišel o svoji komplexnost a nemáš u něj luxus jako u Lokiho v té mytologii. Podle mě bez pořádného představení Latverie už to dost ubere Doomovi (furt by mi přišlo elegantní k tomu použít Sokovii), jeho tíhnutí k magii a zároveň geniální vědecká mysl a hlavně v neposlední řadě samozřejmě jeho vztah s Reedem. Ale díky tomu, že se F4 bude odehrávat v 60. letech, tak těžko soudit jak ten poslední bod bude vypadat. A tohle jsou věci, který se nedají prodat přes nějaký drobný camea. Hlavně oni Dooma nemůžou posrat, to se stalo už 3x (když budu počítat i 90. verzi).

Upřímně nevím jak moc by se dalo počkat, když ti Avengers mají premiéru za dva roky a příští rok se má točit. A ta druhá možnost mi příjde taková pitomá - jakože ho zabijou mimo záběr. Radši ať ho rovnou přeobsadí a pokračují dál, jinak u mě Marvel příjde o důvěru. A přitom už to mohli mít solidně rozjetý a diváky částečně zaháčkováný - stačilo jenom deset prstenů a náramky nějak spojit, že pochází od stejného zdroje a Ant-Manovi 3 naznačit, že za ně může Kang a měli by vystaráno. Takhle nikdo nic neví a jen vrší jednu hrozbu za druhou a její vyřešení není ani na dohled.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2024-02-23 21:32:24 | 0 0
Martsebe Podle mě nás čekají tři varianty.
1. nechají to uležet a až si to sedne, Kang se vrátí v Secret Wars s novým hercem, do té doby nic ke Kangovi nepovede až právě závěr
2. přijde někdo mocnější než Kang a nepřímo mimo záběr nám bude řečeno, že zabil všechny varianty Kangů a on je nyní hlavní hrozbou (Beyonder, Doom)
3. Budou pokračovat dál s Kangem, jen jiným hercem, ovšem přesto se Avengers nebudou jmenovat Kang Dynasty ale třeba Incursion, no a Kang se občas někde objeví a až to vyústí v Secret wars kde bude hlavním padouchem konečně...

Hlavně v Infinity sáze jsme tak nějak znali dlouho Thanosuv cíl, posbírat Kameny, jenže tady, tady víme jaký cíl má Kang ale co by tak mohl chtít třeba Doom?
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2024-02-23 20:57:19 | 0 0
Když opomenu nějaké očekávání nebo natěšení na Marvels, tak ale Emma i Fimi tady píšou nejdnu z největších a dost možná nejdůležitější výtku, díky který ten film prohučel až tak brutálně. Četl jsem hromady komentů a víte co byla ta vůbec největší výtka? Hrozně lidí prostě odradilo, že v Marvels jsou postavy, který jsou ze seriálů a oni by museli dohánět seriál a proto na to nešli. Ať se to někomu líbí nebo ne, tak seriály prostě na stejné úrovni být nemůžou, protože je rozdíl chtít po člověku jednou za čtvrt roku ztrávit v kině u jednoho filmu versus to samé + ještě x hodin seriálů a na to většina nebude mít čas a chuť. A dám ruku do ohně že seriály půjdou trochu na vedlejší kolej. Už jenom jak skončil Loki? Všechny postavy, který by nějak museli dlouze všechno vysvětlovat se někam odklidily (Loki, Sylvie, Mobius) a zůstávají jenom ty co nejsou natolik podstatné, aby divák měl pocit, že musí Lokiho nakoukat.

A ke Kangovi. Jestli od něj přejdou k jinýmu záporákovi, tak Marvel minimálně u mě půjde hrozně dolů a hlavně nevěřím, že dokážou elegantně na toho jinýho záporáka přejít, protože všechno co se Multiverse zatím událo nějak přímo ovlivnil přávě Kang. Jenom ten Deadpool se bude odehrávat ve Void (nepamatuju si český překlad) a bude tam Alyoth a kdo tohle vytvořil? Kang. To ho jako budou teďka nesměle obcházet? A to u Marvelu začali pracovat lidi od DC nebo co, že si z reakcí publika berou všechno špatně? Jestli se na něčem ohledně Ant-Mana 3 publiku shodne, tak je to Kang a že byl super. Je to záporák s potenciálem a mohl ještě předvést slušné divadlo. Ať ho přeobsadí a dotáhnou to do konce (navíc mi ty kandidáti co by tu roli mohli převzít nepříjdou vůbec špatní). A nakoho by chtěli narychlo přecházet? Dooma? Jenže ten potřebuje pořádný build-up a prostor než z něj uděláte tu největší hrozbu pro celé MCU. A než někdo napíše, že Loki nebo Thanos taky nebyli v tolika filmech než začali dělat bordel, tak to není stejné. Loki měl u diváků základ už v Severský mytologii, takže tímhle ztracet čas nemuseli a rovnou jsme dostali jeho vztah v rámci rodiny a Thanos měl sice pár cameí, ale jeho absenci suplovaly Kameny nekonečna, kde se pravidelně říkalo, že jsou hrozně mocné a že jejich spojení by byl průser jak vrata a tak už jenom stačilo říct, že je ten fialovej frajer co jenom dřepí na křesle chce všechny. Jenže u Dooma tohle takhle snadno nepůjde, protože nebude mít výraznou roli v F4 a házet drobečky v tomhle případě taky nebude tak snadný a hlavně aby se nějak napojili na to co zatím máme k Multiverse.
beatsk | Fandíme filmu
beatsk | 2024-02-23 20:24:59 | 0 0
Nemusia ho nutne ani preobsadiť. Čo neznamená, že sa to nemôže stať a dokonca sa nad tým aj zamýšľajú, ale podľa ich krokov a ako dali (a plánujú dať) priestor na očistenie vlastného mena priamo Majorsovi v prime-time na ABC (i streame na Hulu), tak si myslím, že len čakajú nech sa situácia trochu otrasie, nech ochladnú vášne a nech sa Majors trochu "vyvarí" a nabehne na redemption road a bude opäť späť.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2024-02-23 18:51:26 | 0 0
Emma to je pravda... uznávám že to s Marvels mě nenapadlo..., pravda
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2024-02-23 18:33:18 | 0 0
Fimi: No nevím, podle mě už na tohle "co se stane v seriálech se bere jako nedůležité a nedá se na tom ve filmech stavět nic zásadního" docela dlouho v MCU nehrajeme. Takové Marvels jen těžko mohl pochopit někdo, kdo neviděl WandaVision a Ms. Marvel. A dokonce šlo v obou případech o hlavní postavy filmu, které ještě v žádném jiném celovečeráku nebyly, nikoliv o záporáka, co už se v minimálně jednom objevil. A že by Kamala a Monica byly méně důležité, než postava Carol se taky říct nedá. V tomhle si byly docela rovné, takže to opravdu bylo potřeba, jinak ty charaktery musely působit hrozně ploše a nemohla mezi nimi fungovat žádná chemie. Otázkou ale je, zda i tohle Marvel do budoucna nepřehodnotí, protože to hraje velkou roli i v jeho aktuálních horších výsledcích u diváků. Běžní diváci holt o spoustě věcí neví, nebo si je nepamatují a nechce se jim je zjišťovat a opakovat.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2024-02-23 10:35:49 | 0 0
Martin taky mě napadlo že uvidíme nějak nepřímo jak třeba Beyonder zabije všechny kangy a tím se stane hlavní hrozbou.nemusi přitom jít vůbec kangovi vidět do tváře a nebo bude ale nebude to majors samozřejmě. Stejně ale věřím že Kang se později vrátí, tenhle padouch má obrovský potenciál
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2024-02-23 10:25:33 | 0 0
Tady to můžou lehce okecat tím, že řeknou , že započala válka o nejlepšího Kanga dostal se tam někdo jiný a porazil toho co tehdy vyhrál. Ani to nemusí ukazovat stačilo by kdyby to Strange řekl v jedné větě v dalším filmu třeba. Jinak to, že dá někdo Madam Webb 5 hvězd nic neznamená doporučuji mrknout na jeho komenty a hodnocení má tam jen samé 5 hvězdičkové hodnocení jinačí hodnocení nedává. To je neobjektivní komentář.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2024-02-22 14:48:45 | 0 0
Emma hlavně nejvyšší zaporak éry nemůže být ovlivněn událostmi ze seriálu. Nevěřím že když v potitulkove scéně Antmana nám jasně ukázali hriznuiv podobě sněmu Kangů že počítají s tím že to vše je pryč kvůli seriálu který prostě masy neviděli. Dopadne to nakonec

Na druhou stranu tu najednou máme TVA v Deadpoolovi a vsadím se že to bude stejný případ jako v případě DS2 kolem dětí wandy že kdo neviděl Lokiho (WV) nebude mít páru o TVA (dětech)...takže nečekám žádný úvod do TVA v DP3
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2024-02-22 14:36:43 | 0 0
Tahle oficiální zpráva o odsunutí Kanga do pozadím mě nepřekvapila. Myslím, že to bylo jasné už od konce druhé řady Lokiho, protože SPOILER tam bylo jasně ukázáno, že Kanga a všechny jeho varianty teď vlastně hlídá jak celá TVA, tak i sám Loki jako God of Stories, takže ukotvené v ději mají to jeho stažení ze scény velice šikovně. Vlastně by momentálně bylo spíš zvláštní, kdyby se někde zase ve velkém objevil, protože by to znamenalo, že obě tyhle pojistky selhaly. Rozhodně to ale může znamenat to, co zmiňuje Fimi, že Kangův čas přide někdy v budoucnu. Konec konců i v tom Lokim bylo jasně řečeno, že stávající situace nejspíš bude dlouhodobě neudržitelná a dřív nebo později to celé praskne a dojde k válce.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2024-02-22 11:24:18 | 0 0
Keoki on na to kouka svýma dětskýma očima. Pro něj zaporak musí být fyzicky silnější aby je fyzicky přepral protože jiný způsob Antik prostě nedokáže vymyslet. Není schopen pochopit že padouch nemusí být vůbec silný a přesto může porazit kdekoho. Je Joker silnější než Batman? Není.....padouch pro Avengers klidně může být Osborn a může je porazit intelektem a vychytralostí. To každej normální člověk prostě chápe.
Kang byl super, celý film proti němu neměli jedinou šanci. Pořád je porážel a prostě až lest a překvapení ho porazila...bez obleku byl potom lehce poražen ale to je úplně stejně jako se starkem který bez obleku taky nic nezmůže. Kang je mocný protože má technologii a znalosti a to z něj prostě dělá jiný typ protivníka. Tomu ale Antik nemůže nikdy rozumět, on předpokládá že po thanosovi přijde někdo mocnější než Thanos a po něm zase někdo mocnější atd ale to je nesmysl
Keoki | Fandíme filmu
Keoki | 2024-02-22 10:08:40 | 0 0
Jinak tedy, tato zpráva je fakt podpásovka. Kang podle mě byla postava, která se začala dobře rýsovat a Majors mě v té roli neskutečně bavil. Budil respekt, zároveň vytvářel pocit, že jeho motivace má nějaký hlubší význam (to je samozřejmě dáno i skutečností, že jeho pohnutky nejsou na nás vysypány během jednoho filmu, ale pozvolna odkrýváme jeho charakter). Pokud je tedy jeden z oficiální argumentů to, že Ant-Man nevzbudil takový divácky zájem, tak je to více než smutné a někdo by se měl asi zamyslet nad tím, čím byl ten nezájem zapříčiněn, protože Kangem určitě ne. Kang byl na filmu jednoznačně to nejlepší a po dlouhé době jsem měl ze záporáka pocit, že je tohle ,,badass, který umí zavařit".
Keoki | Fandíme filmu
Keoki | 2024-02-22 10:04:22 | 0 0
antikantik: Já se jakože vždy snažím přistupovat ke všem objektivně a to i k tobě, když jsi zde často v nelibosti, zajímala by mě ale ta výtka k těm záporákům. Upřímně si myslím, že největší problém se záporaky v MCU je úplně někde jinde. Jak by měl tedy vypadat ten záporák případně jeho poražení? Měl by to být jakože nějaký přizdisráč, kterého klepnou prostě tím, že je slabší? Jakoby úplně nechápu, jak by kostra takového filmu vypadala. Pakliže je to někdo, kdo se silově nevyrovná, tak to můžeš prostě odškrtnout v prvních minutách filmu v pouliční rvačce. Aby záporák fungoval jako hrozba, tak prostě musí být silnější, nebo mít intelekt na takové úrovni, aby se ochránil právě před silnějšími hrdiny a ti jej nakonec musí zase jen porazit tím, že jej přechytračí...
Takže zjednodušeně by mě tedy zajímal ten koncept, jak by to mělo vypadat. Protože jak říkáš, musel bys sedět hodiny a vypisovat, jak všichni prohráli, protože je ,,překvapili". Tak si dej místo toho 5 minut a napiš, jak by to mělo vypadat.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2024-02-22 09:03:47 | 0 0
Já spíš věřím tomu, že teď nám představí Dooma atd ale v Secret wars se opět objeví Kang. Teď počkají pár let až trochu vše si sedne a všichni vychladnou a následně přijde Kang v závěru, kde bude i Doom, přesně jak je to v Secret wars komiksu kde je prostě jak Kang tak Doom i když tam je také Beyonder. Taky mě to sere , Kang v MCu byl doposud skvělý...co se dá dělat. MCu se s tím popere, ale navážou a jistě to vymyslí. Tyhle změny se u nich téměř nedějí. Škoda že nebýt covidu už bychom možná jedny Avengers měli..

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest