Komentáře 25

Keoki | Fandíme filmu
Keoki | 2023-11-24 14:30:27 | 0 0
Snipsi, Snipsi... vědět, že jsi takhle jednoduše nasratelný, reaguji na tebe už dávno. Říkám si, jestli bychom neměli říkat Sherlock tobě, vzhledem k té totálně zcestné analýze, kterou ji na mně provedl. Já a nějaký ezomoralista, když vysvětlení je prozaičtější - neshledal jsem absolutně zajímavým ani zábavným nikterak více reagovat na evidentně zakomplexovaného člověka jako jsi ty. A věř, že rozhodně nemám problém někomu napsat ,,ty jsi ale ubrečená vagína" nebo ,,napiš až přestaneš krvácet", ale také vím, že na to přesně člověk jako ty čeká. Tak proč ti dělat radost? :)
Dle tvého příspěvku je patrných hned několik věcí. Evidentně spadáš do nějakého lehkého nadprůměru inteligenčního kvocientu, tipoval bych někde okolo 115, jenže tě zkrátka sere, že se nikdy nevyrovnáš těm skutečně inteligentním jedincům a tak se snažíš sám sebe přesvědčit tím, že píšeš rádoby inteligentní dlouhá souvětí. Ono, pes který štěká nekouše a tady... ty jsi hotový yorkshire.

To, co ti velice láme pomyslný vaz, je skutečnost, že ti chybí jednoduchá schopnost práce s textem a zaměřuješ se čistě na své potřeby se vystavovat jako nějaká pseudoalfa- kdybys byl o stupínek inteligentnější, věděl bys, že ti, kteří si post nadřazenosti, takhle vyřvou, jsou vždy ti nejvíce ustrašení. Respekt (z nadřazenosti) se buduje sám. Nemusíš ho nikomu nutit.
Abych ti to ale jednodušeji vysvětlil, nikdy jsem netvrdil ani nezpochybňoval tvá tvrzení vzhledem k ukulelemobvi. Vlastně jsem se ani k nim nevyjadřoval. Reagoval jsem pouze na to, že jsi na někoho ukazoval prstem, jak je arogantní, zatímco ses sám projevil jako ta nejnabubřelejší opice tady.

Takže Snipsi, než budeš zase někdy snažit vypadat jako inteligent, má rada zní: zhluboka se nadechni, vydýchej... Neříkám ti, co máš dělat. Jen ti dávám přátelskou radu. Ber nebo nech být. A nebo si dej čokošku, tak je také dobrá na nervy ;)
Snips | Fandíme filmu
Snips | 2023-11-24 10:18:39 | 0 0
To je přesně to, o čem mluvím. Tvoje jebnutá pseudomorálka a pseudo hodnoty, který aplikuješ v rámci svýho přesvědčení o správnosti vlastního postoje a názoru v situacích kdy ti to smrdí závanem nadřazenosti v situaci o který něco předpokládáš sám aplikujeme přesně to, co moralizuješ podle pseudo morálky. Když se dozvíš, že tvůj předpoklad byl milnej, pak tě ani nenapadne se zastavit a dál pokračovat dle tvých názoru, naopak jen jedeš dál naritiv jebjutej nově psuedoezoterikou o sebe lásce na základě opět dalších variací na myšlenkový pochody na téma "co předpokládám, tak je". Přestaň předpokládat a chceš-li stavět svoje teze tak silné, jak je stavíš, pak je o něco opři. Jsou tu lidi, kteří ví že to, co jsem napsal o životě Šerloka není vycucaný z řitě, ale tvoje morální pseudo jebnutost má právo na to mě moralizovat, protože prepokladáš, že jsem si to vymyslel.


Jestli ti vadí, že jsem se pustil do Šerloka, kterej už všechny okolo sere svým arogantním poučováním a prosazováním svých teorií nad realitu, jestli ti vadí, že jsem mu připomenul jaký život vede a podle toho by se měl chovat. Pak ano, je to z mojí strany absolutní morální nadřazenost nad jeho existenci a to ve smyslu ať si dělá co chce, ale nebude přecházet hranici, kdy už obtěžuje a vyjebává se svým okolím. Člověk, který žije jako on na to nemá morální práv, je to jen chtíč a vědomost toho, ze může. No a člověk jako má zlozvyk si myslet, že má povinnost se postarat o bezpečnost funkčních kusů, i přes to, že ví že se na něj sesipe banda potrefených hus. Nemám povinnost, je to jen uvolnění si nervů a moje nadřazenost. Na Fimiho si tu taková chodící Mrtvola jako Šerlok hubu otevírat nebude. A ano jsem arogantní, cítím se nadřazeně. A jestli do toho mám zapojit dle tvýho vzoru pseudoezoterický hovna, aby si byl spokojenej pak je to něco ve smyslu: Moje životní cesta a cena, kterou jsem musel po cestě zaplatit mě dovedla do fáze, kdy se nejen miluju, ale mám morální povinnost být lepší než většina. - nezapomeň se těhle hovem chytnout a pomoralizovat je, obzvlášť když jsem je napsal jen jako výsměch těch sraček co si napsal.

Dělej si co chceš, stejně jako Šerlok, ale tak jako on má držet hubu a arogantně se nevyjadřovat k Fimimu, tak ty si otevírej hubu, až v okamžiku kdy dokazeš svojí pseudo morálku aplikovat sám na sebe. Děláš ze sebe klauna, když sám děláš přesně to, co odsuzuješ.
Svět je zasraně velký místo, netvrdím ti, že ti ta tvoje pseudo morálka nebude v životě fungovat... ale je směšný, že piješ chcnaky, když sám kažeš vodu.

Zastav se, příjmy fakt, že jsem Šerloka poslal kam patří, protože překračuje hranice na který má právo a jeho život jsem si nevycucal z prstu. Protože jestli máš tu drzost mě hodnotit na základě toho, že si myslíš, že já si něco myslím a protože ty si myslíš, že tvoje teze o tom, že já si myslel něco špatně je správná a to na základě čeho mě moralizuješ a sám děláš ti propůjčuje morální právo se cítit dostatečně nadřazeně mě tu kázat o nedostatku mojí sebelásky, pak by sis měl připustit, že je u tebe něco špatně.

Nedokážeš se řídit tím, co kážeš druhým a to je největší rozdíl mezi námi. Oba dva tu kážeme druhým, ale já se za svojí aroganci, ani pocit nadřazenosti neschovávám a ani nepoužívám pseudo morálku jako berličku.

A teď mi řekni, kde si vzal svojí morální autoritu mě kázat na zákldě toho, že sis myslel, že to co říkám o životě Šerloka jsem jen předpokládal a jak se hodláš postavit k tomu, že si udělal přesně to o čem si mi kázal? Odpověď stejně znám, tak se tu na mě potrefenče znova vyblij.

Keoki | Fandíme filmu
Keoki | 2023-11-24 08:22:45 | 0 0
Snipsi, Snipsi... kdyby ses tak naučil číst :) pokud své projevy nepovažuješ za projev arogance a nadřazenosti, pak tě to vykresluje ještě v jasnějších barvách.
Za mě ti doporučuji, naučit se mít rád sám sebe, pak začneš mít rád i ty kolem sebe a neskončíš tak, že ti praskne žilka. Takový hate není zdravý. Mysli na to, ať tě neklepne :)
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2023-11-24 00:33:56 | 0 0
Snips: Ok, beru zpět. Na takovej mindrák jeden bonbon stačit nebude. Kup si radši něco silnějšího. XD
Snips | Fandíme filmu
Snips | 2023-11-23 23:16:31 | 0 0
Snips si káli do huby tím, že pověděl o životě Šerloka? Nebo ty si myslíš, že to bylo střílení do prázdna a popisování vizí? On to je fakt, co jsem o jeho životě napsal. Šerlok moc nahlas a moc často rád mluví.
Nebo není nezdravý v dospělosti žít v podkroví v pokojíčku v domě u ségry a šváry a trávit veškerý svůj život sbíráním zaručených zákulisních informací a všechny okolo sebe neustále poučovat jak to teda funguje?

Jo aha, ty sis myslel, že Snips vaří z vody a nenapadlo tě, že jen mluví o faktu... a nenasral sis podle svý logiky sám teď do huby? Do způsobu, jakým se ostatní vyjadřujou ti je hovno, jestli máš potřebu korekce a pseudo moralizace standardu vyjadřování myšlenek, tak neblij něco o stání si do huby.


Venku je válka, venku je bída a venku se umírá a co má bejt? Konečně to malilolinko dolehlo o na vás? Nikoho, až na minimální výjimky, to na celým světě nezajímá dokud se ho to nedotýká. Tohle je teprve začátek. Kdyby před vás teď předstoupila jakákoliv vyšší entita, bůh , mimozemšťan, démon, cokoliv.... a řekla vám pravý důvod, tak jí stejně radši zabijete, než abyste si přiznali proč se to děje, co se děje.

Nezapomeňte mě zase znoralizovat a nasrat si u toho do huby retardi.

I have spoken...
Keoki | Fandíme filmu
Keoki | 2023-11-21 10:54:48 | 0 0
flipus: jako jo, ale stále platí, že když to člověk komentovat chce, tak by k tomu měl mít právo. A kde jinde vyjádřit svůj názor a postoj než pod článkem věnovaný MARVELu?

Také mě mrzí, že ostatní články nejsou tak komentovány, ale na druhou stranu mám pomyslnou ,,krev" i na svých rukou. Nic mi totiž nebrání v tom ty články komentovat a (evidentně) to stejně nedělám.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2023-11-21 10:28:44 | 0 0
POciSEM: Nezvládnutá režie a scénář. Špatně zacílený marketing. Pomýlené priority a momentálně špatná pověst Disneyho. Vyber si.

flipus: Marvel a komiksovky celkem jsou prostě tažné diskuzní téma. Takže pochopitelně přilákává nejvíc pozornosti. Pokud pak chceš civilní diskuzi, máme tu teď od toho Discord.
POciSEM | Fandíme filmu
POciSEM | 2023-11-21 10:07:18 | 0 0
A to sem napsal jenom "proč to teda propadlo?" XD
flipus | Fandíme filmu
flipus | 2023-11-21 10:02:57 | 0 0
Odsunout koníčky ne, ale nehádat se tu kvůli Marvelu :D. Vždyť se na ty diskuze podívej to je hrůza prostě. :D

Já jsem Marvel měl rád taky a mám, ale prostě jsou tu filmy, co stojí taky za to dát tolik komentářů na ně. Na téhle stránce se diskutuje jen pod člankama, kde je Marvel a je to škoda prostě. :(

Keoki | Fandíme filmu
Keoki | 2023-11-21 09:01:58 | 0 0
Tak tahle mutace je úžasná...
Za mě: Cpt. Marvel má možná silnou fan-base, ale evidentně u core fans Marvelu. Bez jakýchkoliv analytických dat, čistě dáno koeficientem lidí v mém okolí, tak Cpt. Marvel je pro tuctové publikum nezajímavá.

Co se týče problematiky provázanosti MCU- nechápu. I když patřím k těm joudům, kteří kouknou na vše, nevnímám, že bych bez předešlé znalosti něco nepochopil, spíše mi to jen dokresluje ucelený obraz. Když se úplně jednoduše podívám na poslední filmy (vyjma Marvels, které jsem neviděl).
GoG3: Že původní Gamora nežije? Řekl bych, že to vynikne z děje, plus není to až tak relevantní pro point příběhu.
Ant-Man: jako proč? Kang? Myslím, že bez znalosti Lokiho bych asi nestrádal.
Black Panther: opět, co tam bylo za provázanost s čímkoli? Jakože IronManův odkaz v podobě IronHeart?

Snips mě velice pobavil. Píše a tváří se jako autor těch rádoby ostrých a trefných příspěvků, zatímco si solidně kálí do huby tím, jak mluví o nějaké aroganci a kázání, a sám druhému napíše, ať ,,drží píču" a píše o nějakých vizích života druhého. Ale jasně, jsme v internetovém prostředí, tak to tady každému jede na hubě :D

flipus: Ano, je pravda, že se tady často řeší, jak je smutné, že jsou kina jen o tajtrlících v elasťákách, ale skutečnost, že tohle jsou nejvíce a často jediné komentované články, jasně vypovídá o tom, proč tahle Marvelovská mašinerie stále šlape.
Ale pokud máš reálně problém s tím, že se tu neřeší válka (nebo alespoň ne přímo), zkusil bych kouknout na název těchto stránek :D Nikdo totiž nepopírá, že existují ve světě i jiné problémy, ale nechápu důvod, proč by se kvůli toho mělo psát všude jen o tom, proč by na úkor toho měli lidé odsunout všechny své koníčky?
flipus | Fandíme filmu
flipus | 2023-11-21 08:38:16 | 0 0
Já vám tady nerozumím. Umřel Mathew Perry a nebyl tam ani komentář a jakmile je tu Marvel jsou tu furt komentáře. Neumíte se dívat na jiné filmy nebo co na téhle stránce? Co tu furt řešíte? Jste nějací režiséři nebo co? Už dlouho jsem tu nic nepřidal, ale když vidím, jací chudáci tu komentují filmy a přitom polovina z vás určitě vypadá tak, že by si o vás neopřela holka kolo, tak si léčíte frustrace tady nebo co? Za celou dobu jsem tu neviděl normální konstruktivní diskuzi, ale jen se tu dohadujete s prominutím o kravinách. Venku jsou války a chudoba a vy tu řešíte nějakou Marvel. Je vidět, že asi moc starostí nemáte.
flipus | Fandíme filmu
flipus | 2023-11-21 08:38:16 | 0 0
Já vám tady nerozumím. Umřel Mathew Perry a nebyl tam ani komentář a jakmile je tu Marvel jsou tu furt komentáře. Neumíte se dívat na jiné filmy nebo co na téhle stránce? Co tu furt řešíte? Jste nějací režiséři nebo co? Už dlouho jsem tu nic nepřidal, ale když vidím, jací chudáci tu komentují filmy a přitom polovina z vás určitě vypadá tak, že by si o vás neopřela holka kolo, tak si léčíte frustrace tady nebo co? Za celou dobu jsem tu neviděl normální konstruktivní diskuzi, ale jen se tu dohadujete s prominutím o kravinách. Venku jsou války a chudoba a vy tu řešíte nějakou Marvel. Je vidět, že asi moc starostí nemáte.
flipus | Fandíme filmu
flipus | 2023-11-21 08:38:16 | 0 0
Já vám tady nerozumím. Umřel Mathew Perry a nebyl tam ani komentář a jakmile je tu Marvel jsou tu furt komentáře. Neumíte se dívat na jiné filmy nebo co na téhle stránce? Co tu furt řešíte? Jste nějací režiséři nebo co? Už dlouho jsem tu nic nepřidal, ale když vidím, jací chudáci tu komentují filmy a přitom polovina z vás určitě vypadá tak, že by si o vás neopřela holka kolo, tak si léčíte frustrace tady nebo co? Za celou dobu jsem tu neviděl normální konstruktivní diskuzi, ale jen se tu dohadujete s prominutím o kravinách. Venku jsou války a chudoba a vy tu řešíte nějakou Marvel. Je vidět, že asi moc starostí nemáte.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2023-11-21 00:24:47 | 0 0
Snips: Jesus, kup si bonbon chlape. XD
Snips | Fandíme filmu
Snips | 2023-11-21 00:10:45 | 0 0
Běž se bodnout Šerloku, i když máš občas nějakou smysluplnou myšlenku, nebo informaci tak jí stejně zabiješ svým postojem, arogancí a těma svejma reatrdovanejma dedukcema. K smíchu asi nejsi, k pláči a ani k politování taky ne, spíš k opovržení... bejt otravnej píčus co všechny akorát sere a časem otráví je asi fulltime job.

Jestli Fimi tvrdí, že víš piču o tom kolik lidí chodí jako Cosplay za Marvelku, tak prostě mlč, protože víš piču. Všichni tu víme, že tím Fimi reálně žije a ty si jen jantar, co má teoretický info od zaručených"insiderů". Víme, že mezi lidi nechodíš, tak zůstaň zalezlej ve svým pokojíčku, hledej klepy na netu a zůstaň si u nich a odpusť si kecy ve smyslu, že bys chtěl teda jako vědět na jakej akcích to je tak, jak píše Fimi.

Ano, všichni víme že Hollywoodští kravaťáci vnímají realitu jinak. Všichni to víme, přestaň neustále vysvětlovat jak nejdůležitější hovno u cesty jak to v tom Hollywoodu chodí, když to víme všichni. Jseš otravnej, arogantní, předůležitej podpinďos.

Chceš dát kázání o tvým životě, stylem, kterým ty neustále kážeš? Kázání o tom, jak je tvůj život nezdravej? Když sám víš jak vypadá? Bydlet v podkroví se sestrou a švárou v jejich domě, chodit dělat, co to děláš? Zřízence děláš? A celý dny svýho volnýcho času trávíš jen za počítačem, protože tě nikdo nemůže vystát? Mám tu udělat rozsáhlej rozbor zjevnýho?
Myslím, že ne.
Tak přestaň sám všechny okolo sebe neustále otravovat svojí důležitostí ve věcech, který jsou na celým světě snad nejmíň důležitý. Dělej si je, dělej si co chceš... ale neotravuj s tím.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest