Green Lantern Corps: Reynolds údajně mezi kandidáty na hlavní roli

Green Lantern Corps: Reynolds údajně mezi kandidáty na hlavní roli | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Objevil se seznam údajných kandidátů na roli Green Lanterna. AKTUALIZOVÁNO.

AKTUALIZACE: Server We've Got This Covered potvrzuje, že podle jeho interních zdrojů se skutečně hledá představitel Hala Jordana. Z níže uvedeného seznamu může potvrdit jména Armieho Hammera a Ryana Reynoldse a ještě přidává Jamese Marsdena, který také má být údajným kandidátem.

Původní novinka 20. 1.: Je to jen pár dní od chvíle, kdy jsme se dozvěděli, že Green Lantern Corps dostaly nové scenáristy. Z ničeho nic se objevila také neoficiální zpráva, podle které studio Warner do role Hala Jordana zvažuje následující herce:

Toma Cruise, Joela McHalea, Bradleyho Coopera, Armieho Hammera, Jake Gyllenhaala a překvapivě také Ryana Reynoldse.

Ryan Reynolds působí na seznamu nejšíleněji. Momentálně hraje jiného superhrdinu, Green Lanternovi se veřejně posmívá a všechny ostatní postavy ve svém superhrdinském univerzu Warner přeobsadil. Proč by si nechal zrovna Green Lanterna, jehož minulý film si vůbec nevedl dobře a ještě za sebou zanechal nedořešené dějové linky? Je pravda, že po úspěchu Deadpoola Reynoldsova hvězda výrazně stoupla, ale zkrátka se mi nechce věřit, že by byl do té samé role obsazený znovu.

Tom Cruise je výrazně starší než ostatní herci. To by pro postavu nemuselo vůbec být na škodu, ale působí zláštně, že jsou na seznamu herci od 30 do 45 let, kterým by při troše fantazie šlo hádat zhruba podobný věk, a pak jeden 54letý pardál. Navíc se sám v minulosti nechal slyšet, že má superhrdinské filmy rád, ale prostě točí jiný typ sérií – filmy jako Jack Reacher a Mission: Impossible.

Joel McHale vyčnívá zase pro to, že je to spíš televizní herec. Na Bradleym Cooperovi je zajímavé, že se o roli Green Lanterna ucházel před natáčením filmu z roku 2011 a Armie Hammer v poslední době škádlí fanoušky na sociálních sítích, kde se tváří, jako by něco spojeného s DC chystal. A Jake Gyllenhaal? U něj může někoho překvapit, že tak velká hvězda, která se může pyšnit nominací na Oscara, nehrála od Prince z Persie v žádném velkofilmu.

Důležité je říct, že jména údajných kandidátů nepřišla ze tří hlavních zpravodajů, ale z The Wrapu, který má spolehlivost stále vysokou, ale i tak o něco nižší. A proč by měl být vůbec momentálně obsazovaný hrdina, jehož film je tři roky daleko? Že by se skutečně Lantern na chviličku objevil v Justice League? V komentářích dejte vědět, jestli byste někoho z pánů do role brali.

Zdroje: We've Got This Covered, Jimmy Kimmel, The Wrap

Green Lantern Corps

24.07.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

Green Lantern Corps: Reynolds údajně mezi kandidáty na hlavní roli | Fandíme filmu Green Lantern Corps: Reynolds údajně mezi kandidáty na hlavní roli | Fandíme filmu Green Lantern Corps: Reynolds údajně mezi kandidáty na hlavní roli | Fandíme filmu Green Lantern Corps: Reynolds údajně mezi kandidáty na hlavní roli | Fandíme filmu Green Lantern Corps: Reynolds údajně mezi kandidáty na hlavní roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest