Green Lantern Corps píše scenárista Temného rytíře

Green Lantern Corps píše scenárista Temného rytíře | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Máme čekat Smrtonosnou zbraň ve vesmíru. AKTUALIZOVÁNO o zábavný námět filmu.

AKTUALIZACE: Ještě dlouho nebudeme vědět, o čem film bude, tak vám na dobrou noc přidáváme alespoň takovou žertovnou variantu. Duncan Jones (Warcraft, Měsíc, Zdrojový kód) na svém Twitteru sdílel návrh toho, jak by film pojal, kdyby záleželo na něm. Green Lantern je podle něj hloupý superhrdina (i když Duncan doufá, že jej někdo přesvědčí o opaku). Jeho schopnosti jsou prakticky neomezené, závisejí jen na tom, jestli má prsten, má jej dostatečně nabitý a do cesty se mu nepřiplete žlutá barva. Jones by hrdinovy schopnosti limitoval jiným způsobem. Abyste z prstenu cokoliv vykouzlili, museli byste pokaždé přijít s něčím úplně novým a kreativním. Problém by byl v tom, že by jeho držitelem byl prostoduchý sportovec, který by strašně chtěl pomáhat, ale jeho malý rozhled by jej v používání prstenu nesmírně limitoval. Celé by to pak bylo takové „mile frustrující“. Což zní jako poměrně zábavná premisa, na kterou ale nikdy nedojde, protože skalní fanoušci předlohy by se z toho zcvokli.

Původní novinka 12.1.: O Green Lantern Corps toho dlouhodobě víme naprosté minimum. Oficiálně snad jen tolik, že je poslední v řadě z dosud naplánovaných komiksových DC filmů – konkrétně má dorazit 24.7. 2020. Teď se konečně objevují nějaké novinky. Scénář filmu připraví David Goyer a Justin Rhodes. Goyer je zkušený komiksový matador. Podílel se na celé Nolanově batmanovské trilogii, na Muži z oceli, Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti a na dalších a dalších. Jeden čas se dokonce zdálo, že by právě on mohl být ve Warneru správcem celého světa DC. Rhodes má za sebou řadu méně známých projektů, něco by vám mohli říkat snad jedině Contract Killers z roku 2009. Produkují šéfové DC Films Geoff Johns a Jon Berg.

Film je popisovaný jako „Smrtonosná zbraň ve vesmíru“. Máme čekat origin story (zřejmě Johna Stewarta), který se bude soustředit na vztah dvou různých Lanternů, Hala Jordana a Johna Stewarta. Jordan je postava, kterou hrál v předchozím Green Lanternovi Ryan Reynolds, Stewart je bývalý mariňácký sniper, jeden z nejpopulárnějších Lanternů hned po Jordanovi a jeden z prvních černošských superhrdinů nakladatelství DC. Green Lantern Corps jsou jakousi intergalaktickou policií, která stráží 3600 různých sektorů známého vesmíru, s pomocí kouzelných prstenů, jež svým nositelům dodávají nadlidské síly a schopnost vyvolávat rozličné objekty silou vůle.

Zdroje: Duncan Jones, Deadline

Green Lantern Corps

24.07.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Green Lantern Corps píše scenárista Temného rytíře | Fandíme filmu Green Lantern Corps píše scenárista Temného rytíře | Fandíme filmu Green Lantern Corps píše scenárista Temného rytíře | Fandíme filmu Green Lantern Corps píše scenárista Temného rytíře | Fandíme filmu Green Lantern Corps píše scenárista Temného rytíře | Fandíme filmu Green Lantern Corps píše scenárista Temného rytíře | Fandíme filmu Green Lantern Corps píše scenárista Temného rytíře | Fandíme filmu Green Lantern Corps píše scenárista Temného rytíře | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest