Bright Lights: Trailer na dokument o Carrie Fisher a Debbie Reynolds

Bright Lights: Trailer na dokument o Carrie Fisher a Debbie Reynolds | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Matka s dcerou blízko k sobě nejen zemřely, ale také žily. Seznamte se s filmem, který to zaznamenává.

Už v sobotu uvede americká verze HBO dokument Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds. Jak už název napovídá, hlavním tématem snímku jsou nedávno zesnulé matka s dcerou. Film loni debutoval na festivalech a na kabelovou televizi se měl podívat na jaře, po nečekaném úmrtí obou hereček se však stanice rozhodla premiéru urychlit.

Podle oficiální synopse dokument zachycuje život obou hereček, které žily blízko sebe v uzavřené soukromé čtvrti v Beverly Hills. Dokumentaristé je zastihli v situaci, kdy 83letá maminka stále měla show v Las Vegas, ale vystoupení už se na ní začínala podepisovat. Reakce Carrie je "nesmírně komická a srdečná zároveň". Do toho se prolínají upřímné střípky z jejich každodenního života a staré rodinné záběry, které ukazují luxusní život ve stylu starého Hollywoodu.

Snímek natočili Alexis Bloom a Fisher Stevens. Stevens je známý jako herec (Číslo 5 žije), ale na dokumentárním poli také zažívá úspěchy. Za snímek Zátoka má jako producent Oscara a loni jste mohli vidět Leonardem DiCapriem prezentovaný dokument Je s námi konec? (Before the Flood). Reakce z festivalů jsou veskrze pozitivní. Zmiňují příjemné chvíle strávené se dvěma milými osůbkami a voyeuristický pohled do života lidí ovlivněných hollywoodským životem hvězd.

Galerie: 4

Bright Lights: Trailer na dokument o Carrie Fisher a Debbie Reynolds | Fandíme filmu Bright Lights: Trailer na dokument o Carrie Fisher a Debbie Reynolds | Fandíme filmu Bright Lights: Trailer na dokument o Carrie Fisher a Debbie Reynolds | Fandíme filmu Bright Lights: Trailer na dokument o Carrie Fisher a Debbie Reynolds | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest