Spider-Man: Muzikálová hvězda chce být sadistický Carnage

Spider-Man: Muzikálová hvězda chce být sadistický Carnage | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
A Andrew Garfield se ohlíží za svojí spider-manskou minulostí.

Lin-Manuel Miranda je aktuálně žhavým zbožím. Jeho brodwayský muzikál Hamilton trhá rekordy a sklízí ceny. Složil hudbu k Odvážné Vaianě, s The Rockem připravili Youtube muzikál The Millenials (který bude uveden už zítra) a občas si také zahraje ve filmu nebo v seriálu. Nechal se také slyšet, že kdyby měl hrát v nějakém Marvel filmu, tak jeho vysněnou rolí by byl padouch Carnage, ideálně příběhová linka z komiksu Maximum Carnage.

Carnage je potomkem Venoma, známého symbiotického organismu, který Spider-Manovi dal jeho černý kostým a posléze se stal jedním z jeho největších protivníků. Zatímco v případě Venoma hostitelé se symbiontem často bojují, u Carnage je všechno jinak. Jeho hostitelem je psychopatický vrah Cletus Kasady, který si vražedné běsnění užívá a žije tak se symbiontem v dokonalé harmonii Jedná se o vůbec nejkrvavějšího Spider-Manova protivníka. V komiksové sérii Maximum Carnage se psychopat spolčí s několika dalšími padouchy, promění obyvatele New Yorku v bezmyšlenkovitou masu a vydají se na krvavou výpravu napříč městem. Aby je Spider-Man zastavil, spojí se s několika hrdiny, ale také s Venomem, který je však ochotný padouchy zastavit za jakoukoliv cenu. V Sony už mnohokrát mluvili o tom, že Venoma chtějí přivést na plátno, možná i v samostatných filmech, tak třeba se Miranda jednou dočká.

O Spider-Man: Homecoming jsme v posledních dnech slyšeli akorát od Zendayy, která ještě jednou zopakovala, že ve filmu nehraje Mary Jane Watson.

O starším Amazing Spider-Manovi několikrát mluvil Andrew Garfield, který momentálně mluví s novináři v rámci propagace válečného snímku Hacksaw Ridge. Ten mluvil hlavně o tom, že jej zas tak nemrzí, že nakonec jeho Spider-Man skončil. Hrát milovaného superhrdinu mu bylo ctí, ale kdyby Amazing Spider-Man neskončil, nedostal by příležitost pracovat s Melem Gibsonem a Martinem Scorsesem. Nový Spider-Man Tom Holland je navíc podle něj vynikající a součástí filmového světa Marvelu, což je tah, za který Garfield orodoval už před lety. Co se týče tajuplného konce Amazing Spider-Mana 2, tak podle Garfielda možná ani samotní filmaři nevěděli, kdo je tajemný muž v klobouku a co si s ním počít…

Mrzí vás, že jsme se nedozvěděli, kam příběh Amazing Spider-Mana směřuje? Nebo jste rádi, že se začalo znovu, s čistým štítem?

Spider-Man: Homecoming

07.07.2017 | USA, Německo
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Spider-Man: Muzikálová hvězda chce být sadistický Carnage | Fandíme filmu Spider-Man: Muzikálová hvězda chce být sadistický Carnage | Fandíme filmu Spider-Man: Muzikálová hvězda chce být sadistický Carnage | Fandíme filmu Spider-Man: Muzikálová hvězda chce být sadistický Carnage | Fandíme filmu Spider-Man: Muzikálová hvězda chce být sadistický Carnage | Fandíme filmu Spider-Man: Muzikálová hvězda chce být sadistický Carnage | Fandíme filmu Spider-Man: Muzikálová hvězda chce být sadistický Carnage | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest