Captain Marvel bude z celého světa Marvelu nejmocnější

Captain Marvel bude z celého světa Marvelu nejmocnější | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Šéf Marvelu o síle Captain Marvel a jejím zapracování do zbytku komiksového světa.

Captain Marvel Brie Larson (Room) má ještě tři roky čas než se s ní setkáme na velkém plátně v jejím samostatném filmu. Přesto se ale už nějakou dobu hledá ta pravá režisérka, která se snímku ujme. A i když se výběr zúžil, tak stále nebyl splněn slib šéfa Marvel Studios, Kevina Feigeho, že do konce léta oznámí, kdo to bude. Teď jsme od něj dostali upřesnění proč to tak trvá a k tomu navrch trochu popisu sil samotné Captain Marvel.

S konečným výběrem režisérky Feige čeká, protože stále ještě není zcela dokončen příběh Captain Marvel. Ten je v tomto případě důležitý, protože Marvel rozhoduje o tom, komu svěří režii svého filmu, podle reakce daného adepta na předložený materiál. Marvel má totiž vždy určitou představu, a pokud ji zájemce patřičně obohatí a jeho nápady převýší ostatní zájemce, tak většinou práci dostane. Stejně tak tomu bylo podle Feigeho u Doctora Strange i Thora: Rangnarok. Takže až bude příběh Captain Marvel dostatečně hotový, tak si sednou s filmařkami a poslechnou si jejich návrhy, jak by látku zpracovaly.

Na scénáři pracují Nicole Perlman (Strážci Galaxie) a Meg LeFauve (V hlavě), a podle všeho je ještě nějaká práce čeká, protože Feige chce, aby příběh nové superhrdinky byl řádně cool a unikátní. A co je důležitější, aby správně pasoval do všech událostí, které se ještě mají odehrát v dalších filmech. Jako třešničku přidal, že se speciálně těší až se Captain Marvel setká s již existujícími Avengery poprvé. A kromě toho, že to bude určitě unikátní setkání charakterů, přidal ještě Feige náznak, jak mocná Captain Marvel bude.

Dle něj to totiž bude zdaleka nejmocnější charakter, jaký kdy Marvel ve filmu představil. A to je opravdu silné vyjádření, když vezmeme v potaz takové postavy jako Hulk či Thor. A pokud by se brali v potaz i záporáci jako Ronan (Střážci Galaxie) či Thanos, tak bude Carol Denvers a.k.a. Captain Marvel více než solidní přírůstek na straně dobra. Navíc Feige dodal, že Captain Marvel bude velice důležitý charakter v jejich vesmíru a to s ohledem na všechny filmy. Znamená to snad, že bude hrát klíčovou roli v poražení Thanose? Nebo bude jedním z budoucích vůdčích členů Avengers? Ať tak či onak, rozhodně bude radost ji vidět v akci, pokud má podle všeho převyšovat i Doctora Strange.

K jejímu charakteru ale Feige dodal, že rozhodně nechtějí, aby byla nějakou dokonalou ikonou. Hrdinové Marvelu mají své chyby a tím v sobě nesou i lidskost. Proto ať bude Captain jakkoliv silná, musí to být dle Feigeho vyváženo tak, aby její postava působila v rámci nastoleného světa „reálně“. A to dle něj dokáže zahrát právě Brie Larson.

Co na to říkáte? Jaké myslíte, že bude mít Captain Marvel schopnosti s ohledem na komiksy i na jejich zpracování v MCU?

Obrázek na titulce je fotomontáž.

Galerie: 5

Captain Marvel bude z celého světa Marvelu nejmocnější | Fandíme filmu Captain Marvel bude z celého světa Marvelu nejmocnější | Fandíme filmu Captain Marvel bude z celého světa Marvelu nejmocnější | Fandíme filmu Captain Marvel bude z celého světa Marvelu nejmocnější | Fandíme filmu Captain Marvel bude z celého světa Marvelu nejmocnější | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest