Thor Ragnarok: Sam Neill, Doctor Strange a Daryl

Thor Ragnarok: Sam Neill, Doctor Strange a Daryl | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Ve třetím Thorovi se objeví řada vedlejších postav a dnešní aktualizace je celá jenom o nich.

Filmaře v posledních dnech baví, když nás nutí použít zoom. Včera to byla Justice League, dnes Thor: Ragnarok. Karl Urban už natočil všechny scény, ve kterých vystupuje jako Agarďan Skurge a rozloučil se s natáčením fotkou, na které je režisér Taika Waititi u počítače. Pokusili jsme se zvětšit jeho obrazovku, ale co je na ní stejně není příliš zřejmé. Jsou to Skurge s Lady Sif (Jamie Alexander)? Někdo jiný? Nebo nějaký úplně jiný film? Dejte v komentářích vědět, co vidíte vy.

V galerii najdete také několik nejrůznějších fotek z natáčení, včetně momentky, na které Jeff Goldblum "pilně studuje roli Grandmastera". Nezdá se, že by tenhle konkrétní komiks měl cokoliv společného s chystaným filmem, zato s ním má něco společného Goldblumův kolega z Jurského Parku, Sam Neill. O tom, že navštívil produkci se ví už delší dobu. Tenkrát ale ještě herec všechno přešel s tím, že byl jen navštívit kamaráda Waititiho.

V aktuálním rozhovoru už herec mluvil o tom, že několik dní natáčel. Dodal, že mu Marvel zatím nedovolí říct víc, ale nejspíš neměl prozradit ani tohle, protože chvíli na to už zase na Twitteru svoji přítomnost na place zpochybňoval. Co si z toho tedy vzít? Neill nejspíš nějakou vedlejší roličku nebo cameo natočil. A když se všechno vydaří, tak se jeho scéna třeba dostane i do výsledného filmu.

Kdyby to nevyšlo s Neillem, třeba se objeví alespoň Daryl – Waititi v jednom rozhovoru uvedl, že bychom Thorova australského spolubydlícího ještě potkat mohli. Kdo však většinu fanoušků zajímá daleko víc, je Doctor Strange. Při natáčení v australském Brisbane, který ve filmu představuje New York, jsme mohli v Thorově ruce vidět lísteček se Strangeovou adresou. Když byl Taika na lísteček přímo dotázán, tak se chvíli vykrucoval, pak řekl, že nemůže odpovědět, a pak dodal, že třeba šlo jen o malý easter egg pro fanoušky.

Každopádně, když Benedict Cumberbatch v rozhovoru s Tomem Hiddlestonem kolegovi řekl: „Nemůžu se dočkat, jak [Doctor Strange] rozšíří [marvelovský] svět. Taky jsem součást vaší party a to jsou všechno vynikající herci“, tak se okamžitě vyrojily spekulace o tom, jestli tím náhodou herec nepotvrdil, že je součástí Thora: Ragnarok. Osobně si myslím, že mluvil spíš o tom, že je teď součástí celého Marvel Universe, ale jak to vnímáte vy?

Na závěr ještě video, které potvrzuje, že Idris Elba (Heimdall) také objevil v Austrálii.

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander a Anthony Hopkins. Doplní je Mark Ruffalo jako Hulk a nově byli do série obsazeni Cate Blanchette, Karl Urban, Jeff Goldblum a Tessa Thompson. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režírovat bude Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017. 

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 10

Thor Ragnarok: Sam Neill, Doctor Strange a Daryl | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Sam Neill, Doctor Strange a Daryl | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Sam Neill, Doctor Strange a Daryl | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Sam Neill, Doctor Strange a Daryl | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Sam Neill, Doctor Strange a Daryl | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Sam Neill, Doctor Strange a Daryl | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Sam Neill, Doctor Strange a Daryl | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Sam Neill, Doctor Strange a Daryl | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Sam Neill, Doctor Strange a Daryl | Fandíme filmu Thor Ragnarok: Sam Neill, Doctor Strange a Daryl | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest