Supergirl mění stanici, DC seriály čeká obří cross-over

Supergirl mění stanici, DC seriály čeká obří cross-over | Fandíme filmu
Televize CW zveřejnila také nový trailer, který představuje všechny její hrdiny.

Zatímco na filmovém poli slýcháme dnes a denně o dalších a dalších potížích projektů natáčených podle DC komiksů, seriály jsou na tom podstatně lépe. Zvlášť tedy seriály stanice CW, nad kterými drží ochrannou ruku producent Greg Berlanti. Arrow finišuje už čtvrtou sezonu, Flash si vede velice dobře i u kritiků, spolu s Legends of Tomorrow jsme se dočkali superhrdinské týmovky a nenápadně hraným hrdinům kryje animovaná Vixen, která běží bokem na webu, avšak jednou se objevila také jako hraná postava v Arrowovi a mluví se o tom, že by mohla v budoucnu dostat permanentní živou podobu. 

Jednotlivé postavy pak v jednotlivých sesterských show poměrně často hostují. Konkrétně Arrow, Black Canary, Felicity Smoak, Flash a Cisco Ramon se objevili ve všech výše zmíněných seriálech a skoro tři desítky dalších postav se objevily přinejmenším ve dvou různých seriálech. Postavy se zastaví buď jen tak mezi řečí nebo v rámci velkých cross-overových událostí, při kterých se u sousedů objeví rovnou celé skupiny postav. A možnosti pro vzájemné navštěvování ještě přibudou.

Seriálovou Supergirl sice přivedl na svět také Greg Berlanti, avšak místo CW byla uvedena na stanici CBS. Ta obvykle cílí na trochu odlišné (starší) a především podstatně širší publikum, a tak ačkoliv měla Supergirl sledovanost, o jaké se seriálům na CW nikdy ani nesnilo, na poměry CBS to bylo pořád málo a seriál byl na stanici ukončen. Místo úplného zrušení se jej však podařilo přesunout na CW. Natáčení seriálu se přestěhuje z Los Angeles do Vancouveru, kde se kvůli šetření točí všechny komiksové seriály CW, a obecně by Supergirl měla dostat nižší rozpočet. Kvůli přesunu je také možné, že seriál přijde o Calistu Flockhart (šéfka novin Cat Grant), která měla ve smlouvě zakotveno, že bude pracovat jedině v Los Angeles. Šéf stanice Mark Pedowitz však ubezpečuje, že se s herečkou vedou jednání.

Je pravda, že Supergirl se neodehrává na stejné Zemi, jako ostatní seriály, avšak v jednom z paralelních vesmírů. I tak už ji ale jednou navštívil Flash, a to se ještě oba seriály vysílaly na různých stanicích. S přesunem Supergirl na CW už by častějším cross-overům nic bránit nemělo, však si scenáristé nějak poradí. Stephen Amell (Arrow) už v rozhovoru uvedl, že setkání očekává a Pedowitz počítá s tím, že letošní podzimní cross-over bude dosud „ze všech největší“.

Sledujete seriály z „Arrowverse“? A které? A jste rádi, že teď do Berlantiho seriálového světa bude definitivně patřit i Supergirl, bez jakýchkoliv berliček? Novinku zakončíme sympatickým "trailerem", který prezentuje všechny hrdinky a hrdiny, které na CW můžeme potkat:

Zdroje: Stephen Amell, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest