Krypton: Chystá se seriálový prequel Supermana

Krypton: Chystá se seriálový prequel Supermana | Fandíme filmu
Spoluscenárista Muže z oceli či Batman v Superman chystá seriál, který se podívá do historie Supermanova rodu.

Stanice SyFy si objednala pilot seriálu Krypton. Úvod Muže z oceli, který se odehrával právě na Supermanově domovské planetě, považují mnozí za nejzdařilejší část filmu a právě odsud vzešel nápad na seriál, který by se ve světě odsouzené k zániku odehrával. Hlavním hrdinou má být Kal-Elův dědeček, jehož rod je zahanbený a odstrčený na okraj společnosti. Supermanův předek se rodině snaží navrátit její hrdost a zároveň zachránit jeho milovaný svět před chaosem, do kterého se řítí.

Uvidíme, jak bude fungovat seriál, který se odehrává na planetě, o které víme, že nevyhnutelně spěje ke zkáze, nicméně scenáristé budou mít alespoň řadu možností k čerpání z bohaté Supermanovy mytologie, podobně jako to dělá například seriál Gotham, zasazený do období dospívání Bruce Waynea. Nevíme, zda se seriál bude odehrávat ve stejném světě, jako komiksové DC filmy studia Warner, avšak zatím tomu nic nenasvědčuje.

Showrunnerem se stal Damien Kindler (Sleepy Hollow) a pilot zrežíruje Colm McCarthy, který točil seriál Peaky Blinders. Scénář pilotu napsal společně s Ianem Goldbergem (Once Upon a Time) David S. Goyer, spoluscenárista všech Nolanových Batmanů, Batman v Superman nebo právě Muže z oceli. Goyer před časem prozradil, že se seriál bude soustředit hlavně na postavy a kryptonskou kulturu, avšak několika velkolepých momentů bychom se měli dočkat také. Stanice SyFy nicméně patří k těm méně movitým, takže triky úplně na úrovni Muže z oceli nečekejme. Dá se předpokládat, že pokud bude mít pilot úspěch, stanice objedná celou první sezonu.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest