Daredevil: Nový teaser na druhou řadu, trailer za rohem

Daredevil: Nový teaser na druhou řadu, trailer za rohem | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Herci slibují, že druhá řada bude ještě temnější a uvidíme ještě propracovanější rvačku, než byla rvačka v chodbě v první sérii. A jak také mohl vypadat Daredevilův kostým?

Už zítra si odbude premiéru první plnohodnotný trailer na druhou řadu Daredevila. Dnes na něj upoutává kratičký teaser, ve kterém Punisher (Jon Bernthal) šeptá Daredevilovi (Charlie Cox) do ouška: „Moc dobře víš, že stačí jeden den a budeš stejný jako já“. A to by asi Matt Murdock nechtěl. V rozhovorech z poslední doby Bernthal mluví o tom, jak temná je Punisher postava. Pohroužená do své bolesti, soustředěná jen na svoji misi, na svoji odplatu. Obecně pak celá druhá sezona má být výrazně temnější, než ta první.

Odkud Jon čerpal inspiraci? Během natáčení se zkoušel zcela vtělit do pocitů muže, který ztratil všechno, ale přitom odmítá jakékoliv nálepky. Není žádný mstitel, není oběť posttraumatického stresu. Je prostě Punisher. Co se předloh týče, nejvíc na Bernthala zapůsobil Punisher od Gartha Ennise a řada Punisher MAX od Jason Aarona (Obojí vychází i v češtině).

Že Daredevil dostane pořádně zabrat, potvrzuje i Charlie Cox, který prozradil, že jakmile se na scéně objeví tak nebezpeční oponenti, jako jsou Punisher a Elektra (Elodie Yung) náročnost soubojů okamžitě vystřelí raketově vzhůru. Obzvlášť se máme těšit na novou velkolepou rvačku, která bude skládat hold velice dobře známé rvačce v dlouhé chodbě z první řady. A Charlie šel dokonce tak daleko, že novou rvačku označil za „scénu v chodbě na steroidech“. Příznivci Daredevilovy akční stránky by si tedy měli opět přijít na své.

Aktuální teaser doplňuje ještě jeden starší a v galerii najdete vedle brýlí ještě několik nerealizovaných návrhů Daredevilo kostýmu. Za sebe musím říct, že bych v seriálu viděl raději kteroukoliv z dvou uvedených alternativ – kostým použitý v seriálu se podle mě příliš nepovedl. Každopádně se nezapomeňte zítra stavit na nový trailer!

Ve druhé řadě se Daredevil (Charlie Cox) pustí do křížku s Punisherem (Jon Bernthal), který se také snaží vyčistit Hell’s Kitchen od zločinu, ale používá podstatně drsnější metody. Do jeho života se vrací také jeho spalující láska z vysoké školy, Elektra (Elodie Yung). Dále hrají Deborah Ann Wolf, Elden Henson, Rosario Dawson, Scott Glenn, Peter McRobbie, Matt Gerald a Stephen Rider. Showrunnery pro druhou sezonu jsou Douglas Petrie a Marco Ramirez.

Zdroje: Josh Nizzi, CBR, IGN, Comicbook.com, EW

Galerie: 3

Daredevil: Nový teaser na druhou řadu, trailer za rohem | Fandíme filmu Daredevil: Nový teaser na druhou řadu, trailer za rohem | Fandíme filmu Daredevil: Nový teaser na druhou řadu, trailer za rohem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest