Deadpool: Logo filmu, herci potvrzují své role

Deadpool: Logo filmu, herci potvrzují své role | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Morena Baccarin a T.J. Miller oficiální odhalují, jaké postavy budou ve filmu hrát. První klapka je na spadnutí.

Natáčení komiksového Deadpoola má ve Vancouveru začít už za dva dny, a tak se herci podělili o několik drobnůstek z místa činu. Ryan Reynolds, představitel hlavní role, nám ukázal logo filmu, které můžete vidět dole v galerii. Najdete tam také fotku, kterou sdílela Morena Baccarin a definitivně tak potvrdila, že ve filmu opravdu hraje Vanessu Carlysle, Deadpoolovu lásku. Filmaři však tuhle skutečnost z nějakého důvodu chtějí tajit, protože Baccarin fotku ze svého Twitteru zase rychle smazala. A podobně T.J. Miller na svém Twitteru potvrdil, že hraje Weasela, Deadpoolova komického sidekicka. O obou dvou se další podrobnosti dozvíte v našem velkém průvodci postav.

Kanadská média také vypátrala, že místní úřady dovolí filmařům na třináct dní ve Vancouveru uzavřít důležitou dopravní tepnu, kde se podle všeho bude točit velká akční sekvence. A můžete se spolehnout, že z podobně veřejného místa se na nás co nevidět vyřinou první fotky z natáčení.

Deadpool, alias Wade Wilson, je v komiksech součástí programu Weapon X a jsou na něj přeneseny Wolverinovy regenerační schopnosti. Proces se zdaří, avšak Wade při něm ztratí zdravý rozum a je tak zjizven, že následně ukrývá svůj obličej pod maskou. Stává se z něj drsný, hláškující antihrdina, který vyhledává nebezpečí, ohání se dvěma katanamy a pravidelně promlouvá přímo ke čtenářům. Hlavní roli hraje Ryan Reynolds, který se jako Deadpool objevil už ve snímku X-Men: Origins: Wolverine, avšak tato verze postavy se nedočkala přívětivého přijetí a nový film s Wolverinem nebude mít nic společného. Film režíruje nováček Tim Miller, scénář napsali Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland, G.I. Joe 2). Česká premiéra je stanovena na 11.2. 2016.

Zdroje: T.J. Miller, Ryan Reynolds, Sandwich John Films, The Globe and Mail

Galerie: 2

Deadpool: Logo filmu, herci potvrzují své role | Fandíme filmu Deadpool: Logo filmu, herci potvrzují své role | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest