Intimity: Scenárista Kameňáků opět úřaduje

Intimity: Scenárista Kameňáků opět úřaduje | Fandíme filmu
Pomáhají mu režisér filmu Panic je nanic a naprosto unylé trailery.

Snímek Intimity slibuje příjemný romantický zážitek, který nás nechá nahlédnout do žitova sedmi různých milostných dvojic. Jenže pozor, režii měl na starost Ivo Macharáček, podepsaný pod projekty jako Panic je nanic nebo Helena (TV seriál), a scénář Evžen Gogela, který má, kromě jiného, na svědomí například scénáře k prvním třem Kameňákům. Vlastně, teď se přímo nabízí otázka, jak moc (a jestli vůbec) příjemná tahle romantická komedie nakonec bude...

Jedno moudro ale říká: nesuď knihu podle obalu, a tak radši k věci. Scénář by už jenom vzhledem k zápletce filmu měl mít alespoň nějakou hlavu a patu. Čeká na nás zhruba sto minut řešení různých milostných problémů, které by měly vyústit k pozitivním a nadějným řešením. Aspoň tak říká obsah poskytnutý distributorem. Ten ve zkratce ještě uvedl, že nepřichází jen tuctové melodrama, ale opravdový film ze života, plný zajímavých point. Snad to tak i bude.

Forma filmu Intimity pochopitelně žádá široké obsazení. Zamilované dvojice reprezentují průřez téměř všemi generacemi a tak se v něm sešla pestrá sestava herců. A můžeme říct, že kvalitních. Namátkově vybíráme Zlatu Adamovskou, Petra Štěpánka, Ondřeje Vetchého, Kristýnu Leichtovou, nebo Tomáše Kluse, který už se ve filmech objevuje se stejnou pravidelností, jako na pódiích. Pochopitelně, že uvidíme i řadu dalších známých tváří.

Trailery tvůrci přichystali vcelku jednoduché. Kromě obsazení neprozradí prakticky vůbec nic, a tak asi nedovedou od filmu vyloženě odradit, ale ani na něj jakkoliv nalákat. Česká premiéra je naplánována na 23.10..

Intimity: Upoutávky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest