Pohádkář: Jiří Macháček žije se dvěma ženami naráz

Pohádkář: Jiří Macháček žije se dvěma ženami naráz | Fandíme filmu
Jiří Macháček je už zase donchuán. Tentokrát skrz optiku kriminálního vyšetřování. Koukněte se na eroticky laděný trailer.

Pohádkář. Pokud ve Vás název evokuje spíše dětské motivy, je to omyl. Novinka režiséra Vladimíra Michálka má být romantické drama o muži, který žil dvojí život se dvěma ženami. Hlavní role muže mnoha tváří padla na Jiřího Macháčka (Muži v naději, Vratné lahve) a jeho dvě partnerky hrají Aňa Geislerová a Eva Herzigová.

Proč minulý čas? Proč „žil“ se dvěma ženami? Protože jednoho dne našli jeho tělo a celý příběh se vlastně dovídáme souběžně s policejním vyšetřováním kapitána Rotta (Matěj Hádek). Na pozadí odhalování polygamního života muže dvou jmen a dvou životů, poznáme jednotlivé vztahy, postavy a spolu s nimi pak jejich lásky, plány i nesnáze.

Co se filmařiny týče, z ukázek nelze dedukovat, do jaké míry Pohádkář obohatí český film, který v posledních letech sází spíš na kvantitu, než kvalitu, přičemž zrno od plev odděluje až čas. Svědčí o tom i fakt, že Jiří Macháček se v podobné roli muže mezi dvěma ženami objevil už v zmíněných Mužích v naději nebo v Nestydovi. Krátké záběry z žhavých scén, které tvoří snad půlku traileru, zase značí, že i zde pokračuje trend “erotiky za každou cenu,“ který se vplíží snad do každého druhého dnešního filmu z lokální produkce. Kladnou stránkou je však velice sympatické a schopné obsazení, které snímek bez pochyb dokáže podržet a vložit do něj větší přidanou hodnotu, než mnohokrát zpracované téma.

Pohádkář: Trailer, teaser a klip

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest