Fantastická čtyřka: Režisér zodpověděl divácké dotazy

Fantastická čtyřka: Režisér zodpověděl divácké dotazy | Fandíme filmu
Kdy uvidíme trailer? Proč je Johnny Storm černoch? Bude film found footage?

AKTUALIZACE: Po nějaké době se ukázalo, že twitterový účet byl falešný. Josh Trank tedy s fanoušky nemluvil ani nezveřejnil fotku Thinga. Legitimní je pouze fotka bundy.

Původní článek: Zuřiví fanboys ještě před začátkem natáčení Fantastické čtyřky tak dlouho kritizovali režiséra Joshe Tranka a film, ze kterého zatím neviděli ani vteřinu, až to Trank nevydržel, na několik křiklounů se lehce utrhnul a následně úplně zrušil svůj Twitter. Po dokončení natáčení je režisér zpátky a jako projev dobré vůle hned zodpověděl několik fanouškovských dotazů.

Nejožehavější byl samozřejmě dotaz na Michaela B. Jordana. Proč se režisér do role rozhodl obsadit černocha? Takže ještě jednou a snad už naposledy: Trank se nerozhodl obsadit černocha, ale Michaela B. Jordana. Prostě se podle režiséra do role hodil nejvíc. Budou v tom případě Johnny Storm a Sue Storm (Kate Mara) pořád bratr a sestra? Máme očekávat drobnou změnu, ale sourozenci budou. Můžeme tipovat, že je Sue adoptovaná, popřípadě měl Johnnyho otec dvě manželky a vyženil dceru.

Fanoušci se také hodně zajímali o to, jestli máme čekat další Kroniku a jestli bude film found footage, jak to mohlo působit z vyjádření producentky Emmy Watts. V tomhle ohledu nás Trank může uklidnit. Found footage Fantastická čtyřka rozhodně nebude a s Kronikou bude mít společnou tak maximálně atmosféru. Josh byl také tázán, zda bude režírovat i chystané pokračování Fantastické čtyřky, nicméně to prý zatím neví. Na druhou stranu ví, kdy uvidíme první trailer. Má to být koncem letošního roku.

Dále jsme se dozvěděli, že Toby Kebbel (Hněv titánů, Zrození Planety opic) je v roli doktora Dooma děsivý, kostýmy vypadají skvěle a nejsou to těsné elasťáky, jak bývá zvykem. Režisér ještě jednou potvrdil, že The Thing (Jamie Bell) byl stvořen pomocí technologie motion-capture a při té příležitosti zveřejnil jeho podobiznu. Ano, tu samou podobiznu, kterou jsme před čtyřmi dny museli na nátlak Foxu odstranit ze staršího článku. Studia se zkrátka nepoučí a vždycky se budou snažit tvrdohlavě ovládat realitu, místo toho, aby se jí normálně přizpůsobila. K obrázku Thinga přidáváme i bundu s logem Fantastické čtyřky, kterou jako dárek dostali po natáčení členové štábu.

Zdroje: Josh Trank, Jaylen Moore

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest