Cizinci: Kapitola 1 – Nový horor přináší krátký film o filmu

Cizinci: Kapitola 1 – Nový horor přináší krátký film o filmu | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Režisér Renny Harlin vysvětluje, jak se správně točí pokračování nebo remake.

Jestli vás děsí představa, že vás ve zdánlivě obyčejné situaci bez zjevného důvodu najednou někdo napadne, tak si u chystaného hororu Cizinci: Kapitola 1 (The Strangers: Chapter 1) nezapomeňte pořádně zacpat pusu, protože se zaměřuje právě na tuhle vaši obavu. Do našich kin nové zpracování hitu z roku 2008 dorazí už v polovině května a teď je tu s novou upoutávkou.

Tou je krátký film o filmu, v němž nahlížíme do zákulisí, kde tvůrci hovoří o tom, co se publiku snaží nabídnout. Režisér Renny Harlin připomíná, že s návraty slavných značek už má zkušenosti, když natočil Smrtonosnou past 2 a Noční můru v Elm Street 4. Podle režiséra je potřeba divákům dopřát stejné pocity, jaké prožívali u původního snímku, ale vyvolat je novými prostředky. Jestli se svojí metody držel, anebo jen vykradl původní The Strangers (v Česku „Oni“), to se dozvíme 16. května.

Krom zpovědi tvůrců video nabízí záběry z filmu, takže s chutí přehrávejte, a pak mrkněte dolů do galerie, kde na vás čekají plakáty s jednotlivými maskovanými zabijáky.

Anotace českého distributora: Film sleduje mladý pár, který cestuje napříč zemí, aby spolu začal nový život. Cestou se jim porouchá auto a jsou nuceni strávit noc v odlehlé chatce v lese, kde se stávají kořistí tajemné skupiny maskovaných cizinců. Režisér Renny Harlin představuje novou hororovou trilogii, která vychází ze snímku Oni (2008), inspirovaného skutečným příběhem. Hlavní hrdinka se stane obětí bez jakékoliv zjevné příčiny, nejspíš proto, že byla ve špatný čas na špatném místě. Jak se s tím vypořádá a kdo jsou ti maskovaní cizinci a jaká je jejich motivace, to nám postupně odhalí tato napínavá hororová série.

V hlavních rolích vystupují Madelaine Petsch, Froy Gutierrez, Rachel Shenton, Gabriel Basso a Ema Horvath. Datum české premiéry je stanoveno 16. května.

Podklady a foto: Lionsgate, Donart Film

Galerie: 6

Cizinci: Kapitola 1 – Nový horor přináší krátký film o filmu | Fandíme filmu Cizinci: Kapitola 1 – Nový horor přináší krátký film o filmu | Fandíme filmu Cizinci: Kapitola 1 – Nový horor přináší krátký film o filmu | Fandíme filmu Cizinci: Kapitola 1 – Nový horor přináší krátký film o filmu | Fandíme filmu Cizinci: Kapitola 1 – Nový horor přináší krátký film o filmu | Fandíme filmu Cizinci: Kapitola 1 – Nový horor přináší krátký film o filmu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest