Kill: Nabušená akční řež z rozjetého vlaku v prvním traileru

Kill: Nabušená akční řež z rozjetého vlaku v prvním traileru | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 5 obrázků
Za lásku je třeba bojovat, i kdyby to mělo být v úzkých kupéčkách, proti nekončícím zástupům ozbrojenců.

Na podzim jsme vám představili na festivalech vychvalovaný akční snímek Kill. Ten je vynášený do nebes jako jeden z nejlepších bojových filmů posledních let. Po stránce choreografického zpracování jako hrdý nástupce Raidu či Johna Wicka. O filmu se hovoří také jako o tom nejdrsnějším, co kdy vniklo v Indii. O tenhle titul se Kill může přetahovat s aktuálním Opičím mužem, avšak je pravdou, že vlivem pandemie a dalších okolností se z Monkey Mana nakonec stal výrazně mezinárodnější projekt, než se možná dopředu plánovalo.

Aktuálně Kill představuje teaser trailer, jenž jednoznačně vykresluje, jaký typ zážitku můžeme očekávat. V hlavní roli je nezastavitelný terminátor, kterému nabíhají na pěst zástupy oponentů. Ti jsou sice vesměs nekňubové, ale zase je jich spousta. Neočekávejte přehršel střelných zbraní, nejsme v Americe, ale nožů všech velikostí je k dispozici až až. To vše v úzkých chodbičkách mezi vlakovými palandami.

Užijte si trailer, koukněte dolů do galerie na fotky. Řada trhů snímek začne nabízet od 4. července, tak doufejme, že nakonec dorazí i k nám.

Amrit (Lakshya) je zamilovaný do Tuliky (Tanya Maniktala), ale rodina si jejich vztah nepřeje a odváží dívku vlakem do Nového Dillí, kde už na ni čeká předem domluvená svatba s adekvátním ženichem. Amrit není ochotný se lásky jen tak vzdát a spolu s parťákem Vireshem (Abhishek Chauhan) ze speciálních jednotek celou rodinu začne pronásledovat. Na vlak však zaútočí početný gang ozbrojených banditů pod vedením nelítostného Faniho (Raghav Juyal). Je na Amritovi a Vireshovi, aby zachránili Tuliku, její rodinu i ostatní pasažéry. Režíruje Nikhil Nagesh Bhat.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 6

Kill: Nabušená akční řež z rozjetého vlaku v prvním traileru | Fandíme filmu Kill: Nabušená akční řež z rozjetého vlaku v prvním traileru | Fandíme filmu Kill: Nabušená akční řež z rozjetého vlaku v prvním traileru | Fandíme filmu Kill: Nabušená akční řež z rozjetého vlaku v prvním traileru | Fandíme filmu Kill: Nabušená akční řež z rozjetého vlaku v prvním traileru | Fandíme filmu Kill: Nabušená akční řež z rozjetého vlaku v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest