Vrána a Saw XI odkládají své premiéry

Vrána a Saw XI odkládají své premiéry | Fandíme filmu
Lionsgate
Do filmového kalendáře naskočil také nový psychologický thriller s Halle Berry.

Po loňském veleúspěchu Saw X se studio Lionsgate snažilo hned letos na podzim dostat do kin Saw XI. Namísto toho bude snímek uvedený 26. září 2025. Magazín Deadline píše, že dál pokračuje vývojová fáze projektu, aby byla jedenáctka co nejlepší. Známý insider ViewerAnon v březnu varoval, že ze zákulisí zaznívají hlasy, že projekt není v dobrém stavu. Zatímco před natáčením desítky panovalo v produkci nadšení, před natáčením jedenáctky mezi zainteresovanými členy produkce zavládly obavy, kam se to proboha projekt řítí. Odložení o rok tak rozhodně může jedině pomoci.

Termín po Saw letos 27. září přebírá psychologický thriller Never Let Go (Nikdy se nepouštěj) s Halle Berry v hlavní roli. Snímek natočil známý hororový specialista Alexandre Aja. Never Let Go pojednává matce a jejích dvou synech, dvojčatech, které ohrožuje smrtelné zlo, co číhá hned za jejich zápražím. Před tím je mohou ochránit jen vzájemná pouta. Někdy doslovná: Všichni tři se přivazují k sobě provazy a naléhají na sebe, že se nikdy nesmí pustit. Jeden z chlapců ale začne pochybovat o tom, zda je zlo skutečné. V tu chvíli jsou pouta zpřetrhána a začíná děsivý boj o přežití. Více jsme o projektu psali před dvěma lety, když byl ještě známý jako Mother Land.

Třetí film studia Lionsgate, který letos hýbe se svojí premiérou, je remake Vrány (The Crow). Ten měl být po letech odkladů uvedený letos v červnu, ale nakonec se ještě jednou odkládá. Studio se o diváky nechtělo v červnu přetahovat s Mizery: Na život a na smrt a raději Vránu odložilo na 23. srpna. (Všechna uvedená data jsou páteční. Pokud u nás budou snímku uvedeny ve stejném týdnu jako v zahraničí, půjdou do kin vždy ve čtvrtek, tedy o den dříve).

Na CinemaConu v Las Vegas se minulý týden z filmu promítaly nové záběry, které se podle novinářů dočkaly v sále pozitivního přijetí. Upoutávka byla rozdělena na dvě části. V té první Eric Draven (Bill Skarsgård) poznává svou životní lásku Shelly (FKA Twigs). Scény byly plné romantiky a sexu. Druhá polovina prezentovaných záběrů pocházela z doby, kdy už je Shelly mrtvá a Erik vraždí zástupy hříšníků, aby ji získal zpátky. Tyhle scény prý v ukázce byly hodně krvavé a plné akce. Nechyběla automobilová honička, přestřelky, šermířské souboje a uřezané hlavy.

Titulní foto: Vrána

Zdroj: Slashfilm, Deadline, ViewerAnon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest