Nová Vrána uvedla plnohodnotný trailer plný násilí a resurekce

Nová Vrána uvedla plnohodnotný trailer plný násilí a resurekce | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 4 obrázky
V česku natáčená komiksová adaptace nabídne spoustu akce, krve a hrůzy. Krom traileru je tu plakát.

Ať už o Vráně (The Crow) něco víte nebo ne, ať už máte nějakou představu o tom, jak by podle vás měla vypadat, její nová podoba je v čerstvě zveřejněném traileru vykreslena následovně: Eric Draven (Bill Skarsgård) je tu podaný jako opravdu hodně naštvaný muž, kterému vyrvali srdce z těla. Metaforicky, ale vlastně i doslovně. Před očima mu zavraždili jeho milovanou a usmrtili také jeho. Záhy vstává z mrtvých, poháněný bolestí, vztekem, touhou po odplatě.

Jakákoliv zranění jej od této chvíle zpomalí, ublíží mu, ale nezastaví jej. Ať už je jakkoliv zasažený, ať se z něj valí krve krve kolik chce. Vždycky se zvedne a kráčí dál, jako zjevení z nočních můr. Trailer vykresluje chystaný snímek jako pochmurný, depresivní a hodně násilný, se smyslem pro dramatickou teatrálnost. Kdybychom měli hrdinu počastovat nějakou nálepkou, působí v upoutávce jako hororový Wolverine. A ještě si u toho divák z Česka povšimne řady povědomých míst. (film se částečně natáčel u nás).

Vrána je komiks, kterým se jeho autor Jamese O’Barrem pokusil vyrovnat se smrtí svojí přítelkyně. Jeho hrdina Eric Draven také přišel o svou milovanou, kterou zavraždil spolu s ním pouliční gang. S pomocí vrány, která odvádí duše zemřelých na druhý břeh, vstává Eric z hrobu, aby vykonal pomstu na všech, kteří jsou za smrt jeho milované zodpovědní. Komiks už v roce 1994 zrežíroval Alex Proyas. Z jeho adaptace se stala kultovní atmosferická záležitost, kterou bohužel provází tragický stín – během natáčení zahynul představitel hlavní role, Brandon Lee.

V hlavní roli nového zpracování Vrány vystupuje Bill Skarsgård. Dále hrají FKA twigs, Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila a Jordan Bolger. Film zrežíroval Rupert Sanders. Scénář napsali Zach Baylin a Will Schneider. Datum premiéry je v českých kinech stanoveno na 6. června 2024. Snímek s padesátimilionovým rozpočtem se natáčel v Praze a Mnichově.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 5

Nová Vrána uvedla plnohodnotný trailer plný násilí a resurekce | Fandíme filmu Nová Vrána uvedla plnohodnotný trailer plný násilí a resurekce | Fandíme filmu Nová Vrána uvedla plnohodnotný trailer plný násilí a resurekce | Fandíme filmu Nová Vrána uvedla plnohodnotný trailer plný násilí a resurekce | Fandíme filmu Nová Vrána uvedla plnohodnotný trailer plný násilí a resurekce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest