Herec Jonathan Majors byl odsouzený za násilné chování

Herec Jonathan Majors byl odsouzený za násilné chování | Fandíme filmu
Marvel Studios
Po měsících souzení byl herci známému z marvelovek oznámený trest za násilí spáchané na bývalé partnerce.

Asi rok poté, co byl herec Jonathan Majors zadržený po napadení své bývalé partnerky Grace Jabbari byl v uplynulém týdnu oznámený trest. V prosinci jej porota shledala vinným z ublížení na zdraví z nedbalosti třetího stupně a nebezpečného pronásledování. Majorsovi hrozil až rok vězení.

Nakonec byl odsouzený k jednomu roku navštěvování kurzu pro nápravu pachatelů domácího násilí. Kurz musí navštěvovat v Los Angeles, kde má bydliště. V případě absence hrozí herci až půl roku vězení. Zároveň má Majors zákaz vlastnit nebo kupovat střelné zbraně a jakkoliv se pokoušet kontaktovat Jabbari. Pokud by nařízení porušil, může ve vězení skončit až na rok. Snahy Majorsových právníků o zrušení rozsudku nebo nový proces neuspěly.

Jabbari u soudu při vynášení rozsudku uvedla, že si o sobě herec myslí, že je nad zákonem, nepociťuje lítost, odmítá přijmout odpovědnost za své chování a jednou ublíží někomu dalšímu. V médiích jej už několik žen obvinilo, že se k nim choval podobně jako ke Grace. Jabbari dále u civilního soudu žaluje Majorse pro pomluvu. Hrozí mu tedy další finanční postih a na světlo mohou vyjít další podrobnosti o jeho chování, kterými kriminální soud nechtěl komplikovat specifický incident, za nějž byl herec souzen.

Majors měl našlápnuto stát se velkou hvězdou. Ve filmech a seriálech podával dobře hodnocené výkony a ztvárnění marvelovského padoucha Kanga jej mohlo navždy zapsat do povědomí globálního publika. Marvel nicméně Majorse propustil, herec přišel o svůj management a prozatím je zrušená premiéra již dokončeného filmu Magazine Dreams, o němž kolovaly zvěsti, že v něm Majors podává potenciálně oscarový výkon. Zmiňovaný kurz pro násilníky bude herce následující rok držet v LA, takže pokud by se měl Majors pokusit o nějaké vykoupení a obnovení kariéry, zřejmě s tím nezačne dříve než v příštím roce.

Titulní foto: Majors jako Kang

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest