Fly Me to the Moon: Scarlett Johansson chystá falešné přistání na Měsíci

Fly Me to the Moon: Scarlett Johansson chystá falešné přistání na Měsíci | Fandíme filmu
Apple TV+
Zobrazit dalších 6 obrázků
Pusťte si trailer romantické komedie z prostředí vesmírných závodů, s Johansson a Channingem Tatumem v hlavních rolích.

Už jsou to dva roky, co se začala připravovat romantická komedie Fly Me to the Moon (zhruba Odnes mě na Měsíc). Tehdy se ještě měl snímek jmenovat Project Artemis a hlavní mužskou roli měl ztvárnit Chris Evans. Nakonec pánskou úlohu dostal Channing Tatum a v hlavní dámské roli uvidíme Scarlett Johansson, tak jak se vždy plánovalo.

Děj je zasazený do 60. let minulého století, do prostředí vesmírných závodů, kdy se Spojené státy za každou cenu snaží předběhnout Sověty ve snaze o dosažení Měsíce. Tatum hraje pravidly sešněrovaného ředitele letového provozu Colea, Johansson dravou PR specialistku Kelly. Ačkoliv oba mají společný úkol (dostat člověka na Měsíc a neztratit před dokončením mise podporu veřejnosti), ve svém přístupu se zásadně rozcházejí.

Trailer nám ukazuje tradiční laškování mezi nesourodou ústřední dvojkou, kreativní řešení pracovních problémů i složitosti, které s sebou program Apollo přinášel. Nezbývá než doufat, že vedlejší dějová linka o natáčení fingovaného přistání na Měsíci nebude příliš konvenovat konspirátorům…

V dalších rolích hrají Jim Rash, Ray Romano, Woody Harrelson, Colin Woodell, Noah Robbins a Anna Garcia. Režíruje Greg Berlanti, pod scénářem jsou podepsaní Rose Gilroy, Bill Kirstein a Keenan Flynn. Datum české premiéry v kinech je ohlášeno na 11. července, později film zamíří na službu Apple TV+, která film zafinancovala štědrým stomilionovým rozpočtem. Dole pod trailerem najdete zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Apple TV+

Galerie: 7

Fly Me to the Moon: Scarlett Johansson chystá falešné přistání na Měsíci | Fandíme filmu Fly Me to the Moon: Scarlett Johansson chystá falešné přistání na Měsíci | Fandíme filmu Fly Me to the Moon: Scarlett Johansson chystá falešné přistání na Měsíci | Fandíme filmu Fly Me to the Moon: Scarlett Johansson chystá falešné přistání na Měsíci | Fandíme filmu Fly Me to the Moon: Scarlett Johansson chystá falešné přistání na Měsíci | Fandíme filmu Fly Me to the Moon: Scarlett Johansson chystá falešné přistání na Měsíci | Fandíme filmu Fly Me to the Moon: Scarlett Johansson chystá falešné přistání na Měsíci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest