The Bride: První pohled na Baleovu přeměnu ve Frankensteinovo monstrum

The Bride: První pohled na Baleovu přeměnu ve Frankensteinovo monstrum | Fandíme filmu
Niko Tavernise / Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Christian Bale a Jessie Buckley se proměnili v monstrum a je nemrtvou nevěstu.

Maggie Gyllenhaal po letech herectví začala před pár lety také režírovat. Její druhý celovečerní film, inspirovaný Frankensteinovou nevěstou, se nakonec bude jmenovat jednoduše The Bride (potažmo The Bride!), tedy Nevěsta. V březnu začalo newyorské natáčení a teď jsou tu první fotky.

Sama Gyllenhaal zveřejnila fotografie ústřední dvojice, pořízené ještě během kamerových zkoušek. Dole v galerii se tak můžete pokochat pohledem na Jessie Buckley v roli Nevěsty a Christiana Balea v roli Frankensteinova monstra. Režisérka jej zatím označuje jako „Franka“, tak uvidíme, zda tak postava bude nazývaná i ve filmu, nebo tohle familiární označení používá Maggie pouze za kamerou.

Jak sami můžete vidět dole v galerii, Bale opět prošel výraznou vizuální proměnou, jak je u jeho rolí zvykem. Dokonce si prý oholil hlavu, zřejmě aby se na něj snáz nanášela silikonová maska. Masky pro snímek připravuj Nadia Stacey, jež letos čerstvě získala svého prvního Oscara, za snímek Chudáčci. Na druhé fotce je potom už samotná Jessie Buckley v roli titulární Nevěsty.

Děj je zasazený do 30. let minulého století, kdy osamělé Frankensteineovo monstrum (Christian Bale) putuje do Chicaga, kde hledá doktora Euphronia. Che od něj, aby mu pomohl vytvořit družku. Společně oživí mladou ženu, která byla nedávno zavražděna, a Nevěsta (Jessie Buckley) je na světě. Ta však dalece přesahuje cokoliv, co si Monstrum a Euphronius dokázali představit. Začíná vznětlivá romance, pár k sobě poutá pozornost policie a divokého a radikálního společenského hnutí. Dále hrají Annette Bening, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard a Julianne Hough. Autorkou scénáře a režisérkou je Maggie Gyllenhaal. České datum premiéry je stanoveno na 2. října 2025.

Foto: Niko Tavernise / Warner Bros.

Zdroje: Warner Bros., Maggie Gyllenhaal, The Hollywood Reporter

Galerie: 3

The Bride: První pohled na Baleovu přeměnu ve Frankensteinovo monstrum | Fandíme filmu The Bride: První pohled na Baleovu přeměnu ve Frankensteinovo monstrum | Fandíme filmu The Bride: První pohled na Baleovu přeměnu ve Frankensteinovo monstrum | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest