Primitive War: Vojáci ve Vietnamu narazí na hladové dinosaury

Primitive War: Vojáci ve Vietnamu narazí na hladové dinosaury | Fandíme filmu
Ethan Pettus
Zobrazit další 4 obrázky
V nové válečné akci čekají na vojáky nadpřirozená monstra.

Na komandech vojáků, která ostražitě procházejí džunglí, je už z podstaty cosi filmového. Četa, Predátor… určitě si vzpomenete na momenty, kdy hlaveň opatrně rozhrnuje vegetaci. A co vojáci versus ještěrky? Od toho tu máme Vetřelce, nebo třeba některé scény Jurského parku. Nový film Primitive War (Primitivní válka) se právě na souboj vojáků s dinosaury zaměří, takže je jedině dobře, že je kde čerpat inspiraci.

Děj novinky je zasazený do roku 1968, kdy je elitní průzkumná jednotka zvaná Supí komando během války ve Vietnamu vyslaná do odříznutého údolí hluboko v džungli. Tam má Supí komando přijít na to, co se stalo se ztracenou četou zelených baretů. Záhy se ukáže, že v divočině nejsou sami. Vojáci zjišťují, že je mezi stromy sledují dinosauři.

Snímek byl oznámený v roce 2022. Teď má co nevidět na australském Zlatém pobřeží začít natáčení a už známe obsazení. V hlavních rolích vystupují Jeremy Piven (Entourage, Old School), Tricia Helfer (Battlestar Galactica, Lucifer), Ryan Kwanten (True Blood, Glorious) a Nick Wechsler (The Boys, Revenge). Dále hrají Anthony Ingruber (Age of Adaline, Indiana Jones and the Dial of Destiny), Aaron Glenane (Interceptor, Danger Close), Carlos Sanson Jr (Bump, Legacies), Ana Thu Nguyen (Mortal Kombat 2), Adolphus Waylee (Nautilus), Richard Brancatisano (The Messenger, After Verdict), Marcus Johnson (Talk to Me, Bring Him to Me) a Jake Ryan (Savage, Underbelly). Režíruje a scénář napsal Luke Sparke (Occupation, Okupace Země: Rainfall). Film vychází z knižní předlohy od Ethana Pettuse.

Obrázky jsou ilustrační - Ethan Pettus

Zdroj: Deadline

Galerie: 5

Primitive War: Vojáci ve Vietnamu narazí na hladové dinosaury | Fandíme filmu Primitive War: Vojáci ve Vietnamu narazí na hladové dinosaury | Fandíme filmu Primitive War: Vojáci ve Vietnamu narazí na hladové dinosaury | Fandíme filmu Primitive War: Vojáci ve Vietnamu narazí na hladové dinosaury | Fandíme filmu Primitive War: Vojáci ve Vietnamu narazí na hladové dinosaury | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest