Kaskadér: Při natáčení byl pokořen kaskadérský rekord

Kaskadér: Při natáčení byl pokořen kaskadérský rekord | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Nový krátký film o filmu vás vezme do zákulisí příprav impozantního kaskadérského kousku.

Chystaný snímek Kaskadér (The Fall Guy) natočil David Leitch, který se sám léta živil jako kaskadér, popřípadě kaskadérský koordinátor. Pro práci filmových sebevrahů tedy má patřičný respekt. Jeho novinka celému řemeslu skládá poctu po příběhové stránce a zároveň se pokouší ukázat i to nejlepší, co kaskadérské umění dovede.

Bude se tak různě skákat, padat, viset, rvát či nebezpečně řídit. A dojde i na jeden pořádný automobilový karambol. Konkrétně v automobilové honičce na pláži byl pokořený světový rekord. Logan Holladay měl za úkol se s autem po vychýlení odkutálet z cesty. Na druhý pokus se vozidlo protočilo osmapůlkrát kolem své podélné osy, což Loganovi vysloužilo zápis do Guinnessovy knihy. Pusťte si přiložené video a uvidíte jak se takové „kutálení“ automobilu natáčí.

Colt Seavers (Ryan Gosling) je kaskadér. Je zvyklý na to, že se nechá pro zábavu diváků odpalovat, zapalovat nebo shazovat z výšky. Po vážném úrazu si vzal na rok pauzu, aby se dal zdravotně i duševně do pořádku. Zpátky před kameru jej zláká práce na vysokorozpočtovém filmu, který točí jeho bývalá přítelkyně Jody Moreno (Emily Blunt). Colt dělá svou práci a snaží se znovu sblížit s Jody. Hvězda filmu Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson) se ale náhle ztratí. Nekompromisní producentka (Hannah Waddingham) dělá všechno pro to, aby zmizení herce utajila před studiem a novináři, ale záhada se jen prohlubuje. Nakonec je právě na Coltovi, aby Toma našel. Přitom je nechtěně zatažený do kriminálního spiknutí a čekají na něj nebezpečnější překážky, než libovolný kaskadérský kousek jeho kariéry. Režíruje David Leitch, scénář napsal Drew Pearce. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 3

Kaskadér: Při natáčení byl pokořen kaskadérský rekord | Fandíme filmu Kaskadér: Při natáčení byl pokořen kaskadérský rekord | Fandíme filmu Kaskadér: Při natáčení byl pokořen kaskadérský rekord | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest