Zúčtování 2: Známe obsazení i zápletku Affleckova dalšího vraždění

Zúčtování 2: Známe obsazení i zápletku Affleckova dalšího vraždění | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Jon Bernthal i další staří známí se vracejí, aby spolu s Benem rozjeli přestřelky mezi daňovými poradci.

O tom, že akční kriminálka Zúčtování (The Accountant) dostane pokračování, se hovoří už docela dlouho. Teď je definitivně tady. Natáčení začíná ještě teď v březnu.

V hlavní roli se vrací Ben Affleck. Ten podruhé ztvární Christiana Wolffa, muže na autistickém spektru, který přes den hledá nesrovnalosti v účetnictví a po nocích mstí bezpráví se zbraní v ruce. Spolu s Affleckem se vracejí Jon Bernthal jako hrdinův bratr Brax a J.K. Simmons a Cynthia Addai-Robinson jako Ray King a Marybeth Medina z oddělení pro vyšetřování finanční kriminality amerického ministerstva financí.

Události nabírají spád v okamžiku, kdy je bývalý šéf Marybeth zavražděný neznámými zabijáky. S vyšetřováním jí nemůže pomoci nikdo jiný, než Christian. Ten s bratrovou pomocí napne všechny své síly, aby rozluštil hádanku a odhalil pachatele. Jak se trojice víc a víc blíží pravdě, postupně se jí do cesty staví ti nejnebezpečnější zabijáci, připravení zastavit vyšetřování za jakoukoliv cenu.

Jako jediná se z prvního filmu nevrací Anna Kendrick, což dává smysl, protože její postava s novými událostmi na první pohled nemá nic společného. Opět režíruje Gavin O’Connor, scénář pokračování opět napsal Bill Dubuque. Projekt krom covidové pandemi a hollywoodských stávek zbrzdily podle zákulisních informací také změny ve studiu Warner Bros. To po výměně vedení po odklonu od výroby velkých filmů pro HBO Max ztratilo o druhé Zúčtování zájem. Affleckově produkci se podařilo přesunout projekt k Amazonu, který snímek uvede do kin a na svou streamovací platformu Prime Video.

Titulní foto je ilustrační, z prvního Zúčtování

Zdroje: The Hollywood Reporter, Deadline

Galerie: 3

Zúčtování 2: Známe obsazení i zápletku Affleckova dalšího vraždění | Fandíme filmu Zúčtování 2: Známe obsazení i zápletku Affleckova dalšího vraždění | Fandíme filmu Zúčtování 2: Známe obsazení i zápletku Affleckova dalšího vraždění | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest