Vládci vesmíru: Režisér Transformers má zrežírovat další hračkářský mega film

Vládci vesmíru: Režisér Transformers má zrežírovat další hračkářský mega film | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 1 obrázek
Akční fantasy o mocném He-Manovi znovu míří do kin.

Dlouhodobě se Hollywood pokouší o další celovečerní hrané zpracování Masters of the Universe (Vládci vesmíru). Zpracování s Dolphem Lundgrenem z 80. let nebyl kdovíjaký hit, avšak snahy o nové zfilmování pokračují. V současnosti se látka na plátna snaží neúspěšně prodrat déle než deset let. Ačkoliv se nikomu zjevně nedaří přijít na to, jak z akční figurky udělat ekonomicky smysluplný filmový projekt, hračkářská společnost Mattel své snahy o prosazení filmu nevzdává. Přeci jen, ždímat licenci a propagovat plastové panáčky pro další generace přijde vždycky vhod.

Po mnoha neúspěších se loni na podzim spícího projektu ujalo studio MGM (Amazon), které posouvá přípravy kupředu. Produkce si vybrala režiséra, kterým se má stát Travis Knight. Smlouva ještě definitivně podepsaná není, nicméně Knight byl podle informací magazínu Deadline jediný režisér z potenciálně zvažovaných kandidátů, který se se zástupci studia sešel osobně.

Detaily toho, jakým způsobem bude vlastně film pojatý, se stále ladí a teprve když bude Mattel s podobou projektu jednoznačně spokojený, tak si s MGM plácne a film bude natočený. Jestli se kterékoliv ze stran nebude cokoliv zdát, tak prokletý biják znovu poklesne do bažiny nekonečných příprav, bez výsledku v dohledu. Knight je prezident animačního studia Laika, pro nějž osobně zrežíroval film Kubo a kouzelný meč a chystá novinku Wildwood. Vyzkoušel si i hranou tvorbu, když natočil Bumblebeeho, snad vůbec nejlépe hodnocený Transformers film, tedy další snímek připravený na motivy úspěšné hračky.

Nejnovější verzi scénáře dostal a úkol napsat Chris Butler, častý Knightův spolupracovník, který s ním připravil Kuba a Wildwood, případně napsal další filmy studia LaikaNormana a duchy a Hledá se Yetti. Butler vychází ze starší verze scénáře od Davida Callahama a Aarona a Adama Neeových.

Masters of the Universe v 80. letech vznikli jako akční panáčci od firmy Mattel. Následoval stejnojmenný animovaný seriál, jenž pojednával o princi Adamovi, který se dokázal na přání měnit ve válečníka zvaného „He-Man“. He-Man byl poslední nadějí pro Eternii, magické království, které ničil zlý Skeletor. Celovečerní film na motivy značky vznikl koncem 80. let, kdy hlavní roli hrál Dolph Lundgren.

Titulní foto je ilustrační - Vládci vesmíru (1987)

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Vládci vesmíru: Režisér Transformers má zrežírovat další hračkářský mega film | Fandíme filmu Vládci vesmíru: Režisér Transformers má zrežírovat další hračkářský mega film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest