Slingshot: V letošním roce dorazí nová sci-fi o katastrofě při letu k Saturnu

Slingshot: V letošním roce dorazí nová sci-fi o katastrofě při letu k Saturnu | Fandíme filmu
Bleecker Street
Zobrazit další 4 obrázky
Casey Affleck a Laurence Fishburne míří vstříc vesmírné katastrofě.

Už v roce 2021 se natáčel sci-fi thriller Slingshot, v němž dojde k potenciálně fatální katastrofě během letu k Saturnu. Teprve v letošním roce bude snímek konečně k vidění. Americká premiéra byla ohlášena na 23. srpna, takže můžeme doufat, že zhruba ve stejné době film zamíří i do evropských kin, nebo se alespoň přiblíží premiéra na VOD, aby si fanoušci vesmírných letů mohli snímek dopřát alespoň doma v obýváku.

Ve filmu vystupují v hlavních rolích Casey Affleck (Sbohem, baby, Interstellar, Místo u moře) a Laurence Fishburne (Matrix, John Wick, seriál Hannibal). Oba dva jsou k vidění na zveřejněné fotografii, kterou si můžete prohlédnout na titulce. Anotace přitom říká: Slingshot pojednává o astronautovi, který je na palubě mise k Titanu, měsíci Saturnu. Mise je možná fatálně narušena a astronaut pomalu ztrácí schopnost rozlišit, co je a co není realita. Proč to jednotné číslo? Bude jeden z kosmonautů jasným protagonistou? Čeká na jednoho z kosmonautů brzká smrt? Nebo je snad jeden pro druhého pouze výplodem jeho fantazie? Na odpovědi si zatím musíme počkat.

Ve vedlejších rolích vystupují Emily Beecham a David Morrissey. Režisér Mikael Håfström dosud natočil napířklad Pokoj 1408, Plán útěku nebo Netflix akci Za čárou. Scénář napsali R. Scott Adams (Donner Pass) a Nathan Paker (Měsíc). V galerii krom fotky z filmu najdete také několik zákulisních momentek. Slingshot je distribucí označován jako psychologický sci-fi thriller, u něhož si až do samotného konce nebudeme tak docela jistí, čemu vlastně máme věřit.

Podklady a foto: Bleecker Street

Galerie: 5

Slingshot: V letošním roce dorazí nová sci-fi o katastrofě při letu k Saturnu | Fandíme filmu Slingshot: V letošním roce dorazí nová sci-fi o katastrofě při letu k Saturnu | Fandíme filmu Slingshot: V letošním roce dorazí nová sci-fi o katastrofě při letu k Saturnu | Fandíme filmu Slingshot: V letošním roce dorazí nová sci-fi o katastrofě při letu k Saturnu | Fandíme filmu Slingshot: V letošním roce dorazí nová sci-fi o katastrofě při letu k Saturnu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest