Thunderbolts: Marvel si vyhlédl náhradu za odpadlého herce

Thunderbolts: Marvel si vyhlédl náhradu za odpadlého herce | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 2 obrázky
Steven Yeun vysvětlil, proč se musel vzdát role nadčlověka Sentryho.

Začátkem ledna jsme se dozvěděli, že Steven Yeun opustil Thunderbolts. Představitel Buckyho, Sebastian Stan, minulý týden prozradil magazínu Variety, že natáčení začne zhruba za měsíc. Je tedy třeba za Yeuna urychleně najít náhradu.

Nejžhavějším kandidátem pro úlohu nadčlověka Sentryho je v tuto chvíli Lewis Pullman. Zprávu přinesl jako první insider Daniel Richtman, záhy ji potvrdily velké hollywoodské zpravodaje. Pullmana jste mohli vidět v seriálech Hlava 22 či Za hranicí, ve filmech Zlý časy v El Royale nebo Top Gun: Maverick. Naposledy zazářil v sérii Lekce chemie.

Ještě není oficiálně dané, že Lewis roli nakonec opravdu dostane, nicméně jak už bylo řečeno, natáčení se blíží a Marvel potřebuje postavu obsadit. Chvíli se šuškalo, že nabídku dostali Dev Patel či Austin Abrams, ale v tuhle chvíli je zkrátka nejžhavějším kandidátem Pullman. Yeun pro magazín Variety nedávno také osvětlil, že se role musel vzdát z důvodu špatného načasování. Kvůli odloženému natáčení, zaviněnému do značné míry loňskými hollywoodskými stávkami, měl Steven jiné pracovní závazky, které musel před marvelovkou upřednostnit.

V Thunderbolts se Julia Louis-Dreyfus vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, Wyatt Russell jako U.S. Agent, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Natáčení snímku odstartuje ještě letos. Scénář postupně psali Eric Pearsons a Lee Sung Jin, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 24. 7. 2025.

Titulní foto: Komiksová předloha

Zdroje: Variety I, II, The Hollywood Reporter, Deadline, Daniel Richtman, DCU Leaks, CWGST

Galerie: 3

Thunderbolts: Marvel si vyhlédl náhradu za odpadlého herce | Fandíme filmu Thunderbolts: Marvel si vyhlédl náhradu za odpadlého herce | Fandíme filmu Thunderbolts: Marvel si vyhlédl náhradu za odpadlého herce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest