G20: Teroristé zaútočí na konferenci světových státníků

G20: Teroristé zaútočí na konferenci světových státníků | Fandíme filmu
Amazon
Obsazení akčního thrilleru je poskládané, nebezpečím prošpikovaný příběh může za diváky.

Na podzim to byl rok od té doby, co jsme psali o G20, chystaném akčním thrilleru, kde se americká prezidentka střetne na summitu nejmocnějších s teroristy. Natáčení loni v létě přerušily hollywoodské stávky, teď se kamery opět rozbíhají. Spolu s tím bylo doplněno obsazení filmu.

Hlavní roli už dříve dostala Viola Davis. Tu doplňují: Anthony Anderson (black-ish), Marsai Martin (black-ish), Ramón Rodríguez (Will Trent), Antony Starr (Banda), Douglas Hodge (Veliká), Elizabeth Marvel (Purpurová barva), Sabrina Impacciatore (Bílý lotos), Clark Gregg (Agents of S.H.I.E.L.D.), Christopher Farrar (Domácí tým), John Hoogenakker (Waco: The Aftermath) a MeeWha Alana Lee (Umma). Ve vedlejších úlohách dále vystupují Theo Bongani Ndyalvane, Conrad Kemp, Joseph Steven Yang, Emmanuel Castis, David James, Noxolo Dlamini a Gideon Emery.

Děj se odehrává na summitu G20, dvacítky největších světových ekonomik, kde se pravidelně scházejí hlavy jednotlivých mocností. Přímo na summit se podaří proniknout teroristům. Americká prezidentka Taylor Stutton (Viola Davis) musí vzít pevně do hrsti všechny své vyjednavačské schopnosti a rozpomenout se na armádní zkušenosti, aby dokázala ochránit ostatní světové vůdce, vlastní rodinu a celý svět.

Viola krom ztvárnění hlavní role snímek také produkuje. Režíruje Patricia Riggen. První verzi scénáře napsali Noah a Logan Millerovi další úpravy mají na svědomí Erica Weiss a Caitlin Parrish. Nejnovější revize dělal Jason Hall (Americký sniper, Gran Turismo). Snímek připravují Amazon Studios.

Titulní foto je ilustrační: Antony Starr v seriálu The Boys

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest