Fantastická čtyřka si vyhlédla záporačku

Fantastická čtyřka si vyhlédla záporačku | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Změní známá komiksová postava ve filmu pohlaví? Natáčení začíná už v lednu.

Natáčení Fantastické čtyřky má podle magazínu Production List (který pomáhá filmovým profesionálům najít nové kšefty) začít v Londýně 15. ledna. Je tedy na čase, aby se konečně dalo dohromady obsazení. Před týdnem jsme se dozvěděli, že je prakticky jisté, že Mr. Fantastica bude hrát Pedro Pascal.

Informaci tehdy ještě před velkými magazíny jako první přinesl insider Daniel Richtman. Proto teď stojí za to věnovat pozornost i nové zvěsti, kterou vytáhl na světlo. Podle jeho zdrojů si produkce vyhlédla Anyu Taylor-Joy, aby ve filmu ztvárnila „záporačku“. Nic bližšího nevíme. Zatím samozřejmě ani to, jestli Anya roli nakonec opravu dostane.

Před pár dny jiný insider, Jeff Sneider, začal tvrdit, že podle jeho informací bude ve filmu vystupovat Silver Surfer a bude to žena. O přítomnosti postavy v příběhu už jsme slyšeli v minulosti, a pokud skutečně bude ženou, Taylor-Joy určitě má takový ten typ stoické, ušlechtilé vizáže, aby dokázala stříbrnou bytost ztvárnit. Uvidíme, zda její potenciální casting v nejbližších dnech potvrdí také nějaký další zdroj.

Anya Taylor-Joy na sebe víc upozornila před osmi lety v historickém hororu Čarodějnice, kde čelila nebezpečí neosídlených hvozdů. Pak následoval thriller Rozpolcený, komiksová role v Nových Mutantech, seriál Gangy z Birminghamu, historická Emma., stylovka Poslední noc v Soho, historický Seveřan, napínavé Menu a hlas princezny Peach ve veleúspěšných Super Mario Bros. Brzo ji uvidíme také ve Furiose, novém filmu ze světa Mad Maxe. Úplně nejvíc ji však proslavila šachová lahůdka Dámský gambit, kde před třemi lety celému světu předvedla, co v ní dřímá.

Fantastická čtyřka je první superhrdinský příběh, který vznikl v roce 1961 pod nově zavedenou značkou Marvel Comics. Autory postav jsou scenárista Stan Lee a výtvarník Jack Kirby. Hrdinové jsou tradičně vykreslováni jako dysfunkční, ale milující rodinná jednotka. Během vesmírné mise je čtveřice ozářená kosickými paprsky, které jí dávají nadlidské síly. Z Reeda Richardse se stává Mister Fantastic s natahovacím tělem. Sue Storm, Reedova manželka, je známá jako Invisible Woman a dokáže se zneviditelnit. Její mladší bratr Johnny Storm si říká Human Torch a umí na povel vzplanout. Čtveřici uzavírá Ben Grimm, Reedův blízký přítel a spolužák, který se natrvalo změnil v kamenné monstrum a říká si The Thing. Dobrodružství Fantastické čtyřky se hodně točí kolem vědeckých probémů a jejími tradičními záporáky jsou Doctor Doom, Galactus a Annihilus. Pro film byla skupinka zpracována celkem třikrát, v roce 1994, v letech 2005 a 2007 a v roce 2015. Ani jeden z filmů neměl dobré recenze a dosud se nepodařilo ze značky udělat hit. Režíruje Matt Shakman, scénář píší Jeff Kaplan a Ian Springer. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2025.

Titulní foto je ilustrační, Silver Surfer ve starším filmu

Zdroje: Daniel Richtman, Production List, Jeff Sneider

Galerie: 3

Fantastická čtyřka si vyhlédla záporačku | Fandíme filmu Fantastická čtyřka si vyhlédla záporačku | Fandíme filmu Fantastická čtyřka si vyhlédla záporačku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest