Nech svět světem: V nové upoutávce „končí civilizace“ a jeleni se chovají divně

Nech svět světem: V nové upoutávce „končí civilizace“ a jeleni se chovají divně | Fandíme filmu
Netflix
Když se kolem vás začínají hroutit civilizační jistoty, tak je dobře, když k tomu alespoň Netflix přizve Julii Roberts.

Streamovací služba Netflix do nás s oblibou hustí zapomenutelné filmy, jako jsou Heart of Stone nebo Spy Kids: Armageddon. Teď na podzim se však nabídka zásadním způsobem zlepšuje. Zrovna jsme dostali The Killera od Davida Finchera, blíží se Maestro. A také Nech svět světem (Leave the World Behind), nové mysterium od Sama Esmaila, autora Mr. Robota.

Netflix zrovna představuje svou čerstvou nabídku na další měsíce a součástí pásma ukázek byla také nejnovější ochutnávka pro Nech svět světem. Po klasickém traileru tentokrát dostáváme ucelenou scénu ze snímku. Konkrétně jde o jednu z úvodních pasáží, kde spolu s postavami odhalujeme, že je něco špatně. Jak sami můžete vidět, zatím nejde televize a jeleni se chovají opravdu divně:

Protagonisty snímku jsou Amanda a její manžel Clay, kteří si s dětmi na víkend najmou luxusní chatu v přírodě. Dovolená je přerušená, když uprostřed noci zaklepou na dveře dva cizí lidé – G.H. a jeho dcera Ruth. Ti tvrdí, že okolní svět postihl tajuplný kyber útok a že se před ním chtějí v domě schovat, protože jim patří. Obě rodiny se společně pokoušejí přečkat neznámou hrozbu, která je stále zřetelnější. V děsivých chvílích musejí všichni přijít na to, jaká budoucnost na ně v kolabujícím světě čeká.

Jako Amanda vystupuje Julia Roberts, jako Clay Ethan Hawke. Jejich děti ztvárnili Charlie Evans a Farrah Mackenzie. Jako G.H. vystupuje Mahershala Ali a jako jeho dcera Ruth se představila Myha'la Herrold. V roli nevrlého souseda vystupuje Kevin Bacon. Film vychází z románu Rumaana Alama, jenž byl u nás vydán pod názvem Nechte svět za sebou. Netflix novinku uvede 8. prosince.

Podklady a foto: Netflix

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest