We Bury the Dead: Daisy Ridley proti katastrofálnímu armádnímu experimentu

We Bury the Dead: Daisy Ridley proti katastrofálnímu armádnímu experimentu | Fandíme filmu
Lucasfilm
Její manžel měl být mrtvý. Ale stalo se něco horšího. Seznamte se s chystaným thrillerem.

Celý svět ji zná díky Star Wars, další herecké příležitosti však k Daisy Ridley přicházejí jen pozvolna. Byla členkou rozsáhlého ansámblu ve Vraždě v Orient expresu a nadabovala jedno ze zvířátek v Králíčku Petrovi. Krom toho jsme ji ale mohli vidět prakticky už jen v dramatu Ofélie a zapadlé akční sci-fi Chaos, které k většímu zájmu diváků nedopomohla ani skutečnost, že v hlavních rolích vystupovali šermířka z předaleké Galaxie a Spider-Man. Teď už to snad s četností Daisyných pracovních příležitostí bude veselejší. Už tento víkend má mezinárodní premiéru thriller Dcera divočiny, pozitivní ohlasy sklízí na festivalech snímek Sometimes I Think About Dying a chystají se další Star Wars.

Tím to ale nekončí. Oznámený byl nový survival thriller We Bury the Dead, příběh o zármutku, ztrátě a nemrtvých. V něm Daisy podle režiséra Zaka Hilditche bude mít příležitost ztělesnit třaskavý mix zranitelnosti, tvrdosti a odhodlání. Hildich We Bury the Dead také napsal. Veřejnosti je režisér nejznámější díky hororu 1922, v němž adaptoval příběh Stephena Kinga.

V chystaném snímku Daisy hraje Avu, zoufalou ženu, jejíž manžel je po katastrofálním armádním experimentu nezvěstný. Ava stále doufá, že se jej podaří najít živého, a tak se připojí k jednotce, jejímž úkolem je zajistit těla obětí experimentu. Události naberou mrazivý rozměr, když pohřbívaná těla začnou jevit známky života.

Natáčet se bude v únoru v Austrálii. Protože jde v zásadě o australskou produkci, má snímek výjimku ze stávky americké herecké asociace (jejímž je Ridley členkou).

Titulní foto je ilustrační: Daisy Ridley jako Rey ve Star Wars

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest