Jackdaw: V akčním thriller motorkář ujíždí jako o život

Jackdaw: V akčním thriller motorkář ujíždí jako o život | Fandíme filmu
Anton
Zobrazit další 1 obrázek
Pusťte si trailer akční kriminálky kde se bývalý voják snaží zachránit uneseného bratra.

Máte rádi akci, motorky, případně napínavé příběhy, které se odehrávají v krátkém čase? Tak to zbystřete pozornost. Břitká akční kriminálka Jackdaw by vám mohla sednout.

Děj se odehrává během jediné noci na severovýchodě Anglie, v přímořské průmyslové oblasti. Protagonistou je Jack Dawson, armádní veterán a bývalý motokrosový šampion. Ten se vrací po smrti matky do rodného města, aby se postaral o svého bratra. Doufá, že se mu podaří začít nový život a dopomoci mu k tomu může kšeftík, co mu mu nabídne Silas, starý kamarád ze školy a místní kriminálník. Zpočátku to vypadá, že půjde o jednoduchou prácičku: Vyzvednout balíček v Severním moři. Zakázka se ale změní v noční můru. Jack je zrazený a unesou mu bratra. Během jedné noci plné násilí Jack potkává staré kamarády a nepřátele, hledá odpovědi a hlavně se pokouší zůstat naživu.

V hlavní roli Oliver Jackson-Cohen. V těch dalších vystupují Jenna Coleman, Thomas Turgoose, Allan Mustafa, Rory McCann, Vivienne Acheampong, Joe Blakemore a Leon Harrop. Režíruje Jamie Childs, který točil pro seriály Willow, Sandman či Jeho temné esence.

Podklady a foto: Anton

Galerie: 2

Jackdaw: V akčním thriller motorkář ujíždí jako o život | Fandíme filmu Jackdaw: V akčním thriller motorkář ujíždí jako o život | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest