Aquaman a ztracené království: První teaser pro příští podmořské dobrodružství

Aquaman a ztracené království: První teaser pro příští podmořské dobrodružství | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Jason Momoa znovu míří do hlubin, aby se tam potkal s obřími mořskými koníky a robotickými chobotnicemi.

Kde se vzal, tu se vzal, online přistál první teaser pro chystanou komiksovku Aquaman a ztracené království. V poslední době jsme o snímku slýchali především v souvislosti s problémy při natáčení nebo s možným odkladem premiéry. Ten ale ohlášený nebyl a naopak je tu první teaser, který na dosavadním termínu pořád trvá.

Zatím jsme se dočkali půlminutové ochutnávky, která jasně signalizuje, že snímek opět bude plný vizuálně roztodivných fantasmagorických výjevů, které budou spředené do dalšího velkého dobrodružství z Atlantidy. Místy „Ztracené království“ vypadá jak animák, ale takový byl i první film a ten se dočkal pozitivního přijetí, tak snad stejná stylistika zabere i tentokrát.

Teaserem to navíc nekončí. Už za čtyři dny se máme dočkat plnohodnotného traileru. Tak zůstaňte na příjmu a za pár týdnů si společně do vodní hlubiny posvítíme.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 21.12. 2023.

Podklady a foto: Warner Bros. / DC Studios

Galerie: 4

Aquaman a ztracené království: První teaser pro příští podmořské dobrodružství | Fandíme filmu Aquaman a ztracené království: První teaser pro příští podmořské dobrodružství | Fandíme filmu Aquaman a ztracené království: První teaser pro příští podmořské dobrodružství | Fandíme filmu Aquaman a ztracené království: První teaser pro příští podmořské dobrodružství | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest