Herec Kevin Hart skončil dočasně na vozíku

Herec Kevin Hart skončil dočasně na vozíku | Fandíme filmu
Sony Pictures
Populární komik se ve svých 44 setkal s nezastavitelným nepřítelem: Stárnutím.

Herec a komik Kevin Hart, kterého můžete znát třeba ze společných výstupů s Dwaynem Johnsonem, uklidňuje na sociálních sítích fanoušky. Pokud jej někde uvidíte na fotkách v kolečkovém křesle, nemusíte dělat ukvapené závěry. Nic až tak vážného se nestalo.

Sám Hart pokorně přiznává, že to co vidíme, jsou prostě rané důsledky postupujícího věku. Hartovi je 44 let a dočasně skončil na kolečkovém křesle. Kajícně přiznává, že to nebylo kvůli ničemu skutečně nebezpečnému, ale prostě proto, že nerespektoval svůj postupující věk. S kamarádem Stevanem Ridleym (hráč amerického fotbalu) se hádali o to, kdo z nich je rychlejší. Rozepři se rozhodli rozřešit krátkým sprintem a dopadlo to neslavně. I na takhle krátké vzdálenosti si Kevin natrhl břišní svalstvo.

Takže stručně: Kevin bude v pořádku, jeho fotky v křesle nemusejí fanoušky na sociálních sítích děsit. A zadruhé: Dobře o sebe pečujte, prohřívejte před sportovním výkonem svaly a jednou se vám to vrátí ;-).

Kevin Hart je rodák z americké Filadelfie. Dnes již úspěšný komik vystupuje ve filmu a televizi od přelomu tisíciletí. Začínal v seriálu Kolej, základ života a sérii Scary Movie. Do širšího povědomí prorazil spolu s Jízdou švárů v roce 2014 a ještě víc spoluprací s Dwaynem Johnsonem. S tím natočil už Centrální inteligenci, Jumanji: Vítejte v džungli, Jumanji: Další level, Rychle a zběsile: Hobbse a Shawa a animovanou DC Ligu supermazlíčků.

Titulní foto: Kevin Hart ve filu Jumanji: Další level

Zdroj: Kevin Hart

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest