Landscape with Invisible Hand: Randit s mimozemšťanem je celkem hnus

Landscape with Invisible Hand: Randit s mimozemšťanem je celkem hnus | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 5 obrázků
V novém traileru sci-fi komedie se hrdinova máma zaprodá mimozemskému nájezdníkovi.

Už brzy dorazí před diváky nová sci-fi komedie Landscape with Invisible Hand. Ještě než se tak stane, byl zveřejněný zbrusu nový trailer. O snímku víme, že v centru pozornosti má být reality show, ve které lidé předvádějí mimozemským dobyvatelům své lidské emoce. A přesně to také ukázal první trailer. Ten nový ale jako by vykresloval úplně jiný příběh.

Součástí děje zjevně bude vedlejší dějová linka, v níž začne hrdinova máma randit s jedním z mimozemšťanů. Možná se jí prostě chce, možná z toho pro ni a její rodinu plynou nějaké výhody. Synátor každopádně mámin nový vztah považuje za celkem nechutný a vlastně se ani není čemu divit. Pusťte si trailer a sami uvidíte, že mimozemšťané jsou celkem slizoidní potvůrky. Bohužel zatím stále nemáme žádné zprávy o tom, kdy by snímek mohl být k vidění na VOD (s uvedením v kinech u nás počítat nemůžeme). Dole pod trailerem najdete nejnovější fotky.

Od začátku okupace benevolentními mimozemskými diktátory si lidstvo stále ještě zvyká na nový světový řád a svérázné vládce o velikosti konferenčního stolku, kterým se říká Vuvv. Jejich okázalá vyspělá technologie byla zpočátku příslibem celosvětové prosperity, ale většina lidských pracovních míst - a stálých příjmů - se stala zbytečnými. Když sedmnáctiletý umělec Adam Campbell a jeho nová přítelkyně Chloe Marsh zjistí, že Vuvv jsou fascinováni lidskou láskou a za její sledování neváhají zaplatit, rozhodnou se svůj pučící vztah streamovat, aby si pro sebe a své rodiny něco přivydělali. Nějakou dobu si žijí spokojeným životem, dokud jejich mladistvá láska nevyprchá. V tu chvíli je před ně postava ještě těžší volba, kdy pro dobro svých rodin budou muset přinést velkou životní oběť.

Režíroval Cory Finley (Špatné vychování, Čistokrevní), jenž napsal scénář snímku na motivy stejnojmenného románu od Matthewa Tobina Andersona. V hlavních rolích vystupují Asante Blackk, Kylie Rogers, Tiffany Haddish, William Jackson Harper, Brooklynn MacKinzie, Josh Hamilton nebo Michael Gandolfini. V USA bude film uvedený do kin 18. srpna.

Podklady a foto: MGM

Galerie: 6

Landscape with Invisible Hand: Randit s mimozemšťanem je celkem hnus | Fandíme filmu Landscape with Invisible Hand: Randit s mimozemšťanem je celkem hnus | Fandíme filmu Landscape with Invisible Hand: Randit s mimozemšťanem je celkem hnus | Fandíme filmu Landscape with Invisible Hand: Randit s mimozemšťanem je celkem hnus | Fandíme filmu Landscape with Invisible Hand: Randit s mimozemšťanem je celkem hnus | Fandíme filmu Landscape with Invisible Hand: Randit s mimozemšťanem je celkem hnus | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest