The Killer’s Game: Bautista si objedná vlastní vraždu

The Killer’s Game: Bautista si objedná vlastní vraždu | Fandíme filmu
MGM
Když si to rozmyslí, musí odolat armádě zabijáků, co mu vyrazili splnit přání. Obsazení je nabité.

Nedávno zářil Dave Bautista ve Strážcích Galaxie 3, brzy začne natáčet nový akční snímek The Killer’s Game. Ten má poměrně zábavnou zápletku: Protagonistou je stárnoucí zabiják Joe Flood, kterému diagnostikují smrtící nemoc. Protože nechce umírat v bolestech, objedná si svou vlastní vraždu. Záhy se však ukáže, že se lékař spletl. Joe neumírá. Jenže mohl by, protože mu jde po krku armáda kolegů, které sám na sebe povolal.

Obsazení chystané akční komedie je slušné. Vedle Bautisty (Strážci Galaxie, Na nože 2, Spectre) ve snímku vystupují Ice Cube (Tři králové, xXx: Nová dimenze, Jízda švárů), Sofia Boutella (Rebel Moon, Kingsman) a Ben Kingsley (Gádhí, Iron Man 3). To je oficiálně potvrzené obsazení. Zřejmě to ale není všechno. Režisér filmu také sdílel instagramovou zprávu, kde uvedl jména dalších herců. Příspěvek záhy smazal, takže asi jména odhalil dřív, než dostal od produkce svolení. Nicméně, pokud nejde o nějakou chybu, tak ve snímku budou vystupovat také Pom Klementieff (Strážci Galaxie, Mission: Impossible Odplata – První část), Scott Adkins (Expendables 2, John Wick 4) a Marko Zaror (Neporazitelný: Vykoupení, John Wick 4). Z méně známých tváří pak Drew McIntyre, Shaina West, Lucy Cork, Daniel Bernhardt a Lee Hoon

Režíruje JJ Perry, který se dlouhá léta živil jako kaskadér a režisér akčních štábů. V téhle pozici pracoval na filmech jako Warrior, Špión, Rychle a zběsile 8 a 9 nebo Mrakodrap. Jeho prvním celovečerním filmem byla Denní směna s Jamiem Foxxem. The Killer’s Game vychází prapůvodně z románu Jaye Bonansingy. Hollywood se pokouší o adaptaci už od roku 1997, snímek v minulosti měli točit John Wood, Renny Harlin či D.J. Caruso. Hlavní roli mohli hrát Michael Keaton, Wesley Snipes nebo Jason Statham. Na aktuální verzi scénáře se postupně podíleli Rand Ravich, Simon Kinberg a James Coyne. Bautista je jedním z producentů filmu. Natáčení začne teď v létě v Budapešti.

Titulní foto je ilustrační, Dave Bautista ve filmu Spectre

Zdroje: Deadline, JJ Perry

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest