The Marvels: Má se vrátit jedna mrtvá postava

The Marvels: Má se vrátit jedna mrtvá postava | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Film s Captain Marvel, Ms. Marvel a Monicou Rambeau má ještě jednou divákům představit zesnulou figuru.

Článek může obsahovat spoilery pro dosavadní marvelovské filmy a minisérie!

V minisérii Tajná invaze nečekaně zemřela jedna tradiční marvelovská postava, která v provázaném univerzu vystupuje poměrně pravidelně už od prvních Avengers: Agentka Maria Hill (Cobie Smulders), věrná pobočnice Nicka Furyho a členka nejrůznějších špionážních organizací.

Magazín The Hollywood Reporter připravil s Cobie rozhovor, kde rozebírají, že ona sama věděla o svém konci už několik let a samotná scéna jejího zastřelení se natáčela už loni v lednu, na exteriérové lokaci v anglickém Halifaxu. Smulders je tedy docela překvapená, že úmrtí agentky Hill neprosáklo na internet (nebo alespoň ne jako velká zpráva, která by se všude rozebírala).

Fanoušci jsou pro změnu překvapení tím, co v článku The Hollywood Reporteru ještě zaznělo. Redaktor v úvodu rozhovoru píše, že dle jeho informací se má Cobie Smulders objevit ještě v chystaném celovečerním filmu The Marvels! Jak je to možné?

Nejde vyloučit, že má The Hollywood Reporter výjimečně chybné informace. Pokud jsou přesné, jako obvykle bývají, tak se nabízí několik jednoduchých cest, jak se může Maria ještě jednou vrátit: Může dojít na flashback nebo agentku uvidíme v nějaké videonahrávce. Její podobu by na sebe mohl vzít někdo ze Skrullů, například ve snaze dráždit Nicka Furyho. A nacházíme se v mnohovesmíru, takže zcela nelze vyloučit ani možnost, že se zastaví Maria z nějaké paralelní reality. Nicméně, oficiální oznámení an zákulisní informace Cobie s The Marvels dosud nespojovaly, tudíž můžeme předpokládat, že její případná role bude ve filmu jenom maličká. Samotná herečka v rozhovoru pro The Hollywood Reporter řekla, že kdykoliv Marvel zavolá, bude připravena opět nastoupit.

Foto: Marvel

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

The Marvels: Má se vrátit jedna mrtvá postava | Fandíme filmu The Marvels: Má se vrátit jedna mrtvá postava | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest