ONEMANSHOW: The Movie – Kazmův film poodhaluje obří měřítko

ONEMANSHOW: The Movie – Kazmův film poodhaluje obří měřítko | Fandíme filmu
Bontonfilm
Doba natáčení i rozpočet mnohonásobně přesahují rozměry všech dosavadních Kazmových kousků.

V květnu jsme poprvé psali o tom, že se připravuje ONEMANSHOW: The Movie, tedy celovečerní film pro kina od Kazmy Kazmitche, známého českého autora bombastických veřejných pranků (podvodů s cílem bavit). Stále o snímku nevíme prakticky vůbec nic a vypadá to, že plně se nám film odhalí teprve v kinech. Což by odpovídalo tomu, jak byly prezentovány jednotlivé díly seriálové (internetové) podoby ONEMANSHOW.

Aktuálně však distributor Bontonfilm přeci jen přidává několik málo podrobností. Podle propagačních materiálů společnosti film „mění pravidla hry“. Je prý „tajemnější než Pentagon, větší než Titanik a kontroverznější než Elon Musk“. Má jít o „unikátní podívanou, jakou tahle země v kinech ještě nezažila“. Ředitel distribuce Martin Palán dodává: „ Je to velkolepé, je to šílené a je to film, který změní pravidla hry celé kinematografie. Nic podobného tady ještě nikdo nikdy neudělal. Řadě lidí vyrazí dech, víc k filmu nemohu říct.

Na filmu se pracovalo v naprostém utajení po dobu čtyř let a dle producentů stál 72 milionů korun. Což mnohonásobně převyšuje rozpočty jednotlivých epizod ONEMANSHOW. A už i ty měly na poměry internetové produkce ve svojí době úctyhodné měřítko a vypadaly více než dobře. Zatím nicméně můžeme jen spekulovat o tom, co z toho všeho vyleze.

Jde o čistě samostatný projekt? Anebo konec starší verze ONEMANSHOW, odchod dlouhodobého režiséra Markuse Kruga, epizoda o nedokončených kouscích nebo rozpačitě přijaté hledání zakopaného auta byly jen součástí nějaké komplikované šarády? Souvisí s filmem i symboly, které se začaly objevovat po republice? (Viz přiložené foto). Zatím zkrátka nevíme téměř nic a budeme si muset na další podrobnosti ještě počkat.

Podklady a foto: Bontonfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest