Poor Things: Frankensteinovská ujetost servíruje nový trailer

Poor Things: Frankensteinovská ujetost servíruje nový trailer | Fandíme filmu
Searchlight Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Emma Stone si nehorázně užívá roli umělé ženy, která s naivitou dítěte objevuje radosti života.

První trailer pro Poor Things z letošního května byl parádní. A u toho druhého tomu není jinak. Svéráz Yorgos Lanthimos znovu předvádí svou unikátní fantazii v rámci frankensteineovského příběhu o umělé ženě. Tu ztvárňuje Emma Stone, která si zjevně užívá roli velkého dítěte, které po svém stvoření objevuje svět. A nejde o objevování nějak suchopárné, Lanthimos na první pohled věří tomu, že život není smrtelně vážná záležitost. A jestli kdysi dávno chtěl Hollywood zaškatulkovat Emmu především do tradičních romantických rolí, tak tady se znovu potvrzuje, že v případě zájmu může být klidně další královnou podivna, jakou je třeba Tilda Swinton.

I aktuální upoutávka je znovu plná vizuálně zapamatovatelných momentů a svérázného humoru. Trailer doplňuje kreativní plakát a pár fotografií, které najdete dole v galerii. Zahraniční datum premiéry je stanoveno na 8. září, na český termín bohužel stále čekáme.

Stone hraje Bellu Baxter, mladou ženu, kterou po její smrti svérázný génius, doktor Godwin Baxter, přivede zpátky k životu. Pod jeho ochranou znovuzrozená dívka jako tabula rasa hladoví po poznání. Touží po tom, stát se světoběžníkem, a tak spolu se zhýralým právníkem Duncanem Wedderburnem utíká to víru dobrodružství napříč kontinenty. Protože není svázaná předsudky svojí doby, je stále víc odhodlána bojovat za rovnoprávnost a svobodu. Doktora Godwina hraje Willem Dafoe, právníka Duncana Mark Ruffalo. Dále ve snímku vystupují Ramy Youssef, Jerrod Carmichael či Margaret Qualley. Snímek vychází z románu Alasdaira Graye, scénář zadaptoval Tony McNamara.

Podklady a foto: Searchlight Pictures

Galerie: 8

Poor Things: Frankensteinovská ujetost servíruje nový trailer | Fandíme filmu Poor Things: Frankensteinovská ujetost servíruje nový trailer | Fandíme filmu Poor Things: Frankensteinovská ujetost servíruje nový trailer | Fandíme filmu Poor Things: Frankensteinovská ujetost servíruje nový trailer | Fandíme filmu Poor Things: Frankensteinovská ujetost servíruje nový trailer | Fandíme filmu Poor Things: Frankensteinovská ujetost servíruje nový trailer | Fandíme filmu Poor Things: Frankensteinovská ujetost servíruje nový trailer | Fandíme filmu Poor Things: Frankensteinovská ujetost servíruje nový trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest