The Flash: Batmanovo beranidlo v nové upoutávce a nové plakáty

The Flash: Batmanovo beranidlo v nové upoutávce a nové plakáty | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Flash ukazuje, že to umí pořádně roztočit. A to doslova.

Nedávno jsme viděli prodloužený spot pro The Flashe a teď se připojil další, který má obdobnou kostru, ale liší se v detailech. Krom řady známých momentů vyčnívají nejrůznější skopičiny spojené s Batmanem. Ten, kterého hraje Michael Keaton, se představuje v boji muže proti muži, s Batarangem v ruce. Bruce v podání Bena Afflecka pro změnu předvede, že má na motorce také mocné beranidlo. Samotný The Flash (Ezra Miller) pro změnu ukázal, jak umí díky svojí rychlosti vysílat malá tornáda. Nejnovější upoutávku doplňuje také série plakátů s ústředními postavami. Najdete ji dole v galerii.

The Flash cestuje zpátky v čase, aby změnil minulost. Při pokusu o záchranu svojí rodiny Barry nevyhnutelně změní budoucnost a je uvězněný v realitě, kde se vrátil generál Zod, vyhrožuje absolutní zkázou a neexistují tu žádní superhrdinové, kteří by mohli podat pomocnou ruku. Tedy až na úplně jiného Batmana, kterého je nejdřív třeba dostat z důchodu, a na úplně jiné dítě Kryptonu, které je nejprv nutné dostat z vězení. Aby zachránil svět, v němž je právě teď a vrátil se do budoucnosti, kterou zná, musí Barry běžet jako o život. Ale bude ta nejvyšší oběť stačit k restartování celého univerza?

V roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck se představí dva různí Batmani. Michael Shannon znovu vystupuje jako generál Zod, Antje Traue jako jeho pobočnice Faora. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 23. června 2023.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 7

The Flash: Batmanovo beranidlo v nové upoutávce a nové plakáty | Fandíme filmu The Flash: Batmanovo beranidlo v nové upoutávce a nové plakáty | Fandíme filmu The Flash: Batmanovo beranidlo v nové upoutávce a nové plakáty | Fandíme filmu The Flash: Batmanovo beranidlo v nové upoutávce a nové plakáty | Fandíme filmu The Flash: Batmanovo beranidlo v nové upoutávce a nové plakáty | Fandíme filmu The Flash: Batmanovo beranidlo v nové upoutávce a nové plakáty | Fandíme filmu The Flash: Batmanovo beranidlo v nové upoutávce a nové plakáty | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest